Ron Leibman:

«Faren» til «Friends»-Rachel er død

Gikk bort 82 år gammel.

DØD: Ron Leibman gikk bort 82 år gammel som følge av lungebetennelse. Her avbildet sammen med kona Jessica Walter under Emmy Awards i 2005. Foto: NTB Scanpix
DØD: Ron Leibman gikk bort 82 år gammel som følge av lungebetennelse. Her avbildet sammen med kona Jessica Walter under Emmy Awards i 2005. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I år er det 25 år siden den aller første episoden av den populære serien «Friends» eller som vi kjenner den på norsk - «Venner for livet», rullet over tv-skjermene. Gjennom sine 236 episoder tok humorprogrammet seerne med storm, og ble sendt midt i beste sendetid i hele ti år.

De fleste «Friends»-fans kjenner nok igjen rollen Dr.Leonard Green, som spilte faren til Rachel Green i tv-serien. Dr.Leonard Green ble spilt av skuespiller Ron Leibman.

Gikk bort

I natt kom den triste nyheten om at skuespilleren har gått bort i en alder av 82 år. Det melder flere amerikanske medier, deriblant CNN.

Ifølge nyhetsnettstedet er det Leibmans agent, Robert Attermann, som opplyser om dødsfallet og meddeler at skuespilleren døde som følge av en lungebetennelse.

- Vi i Abrams Artists Agency er triste over nyheten om at Ron har gått bort. Han var en utrolig talentfull skuespiller. Tankene våre går nå til hans kone Jessica og resten av familien , sier agenten til CNN.

Utover rollen som Rachels strenge far i «Friends» er Leibman kjent for filmene «Slaughterhouse-Five», «Where`s Poppa?» og «Normae Rae». I 1993 vant han en Tony Award som beste skuespiller for sin rolle som Roy Cohn i filmen «Angels in America: Millennium Approaches».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer