SNAKKER OM DATTERENS DØD: Soulstjernen Amy Winehouse' far Mitch snakker om datterens død - med to forskjellige CNN-medarbeidere. Her er far og datter ved en rettsbygning i London den 17. mars 2009, da Amy var anklaget for å ha slått en av sine fans.Foto: KGC-81/ORourke/GoffPhotos.com.
SNAKKER OM DATTERENS DØD: Soulstjernen Amy Winehouse' far Mitch snakker om datterens død - med to forskjellige CNN-medarbeidere. Her er far og datter ved en rettsbygning i London den 17. mars 2009, da Amy var anklaget for å ha slått en av sine fans.Foto: KGC-81/ORourke/GoffPhotos.com.Vis mer

Faren tror Amy Winehouse kan ha dødd av kramper under avrusning

Nå kappes to CNN-kolleger om å sende intervjuer med faren først.

Egentlig skulle intervjuet med den avdøde soulsangerinnen Amy Winehouse' far Mitch være åpnings-scoopet i CNN-mannen Anderson Coopers nye talkshow «Anderson», som sendes mandag.
Sangstjernen døde 23. juli i år, i London.

Stjal oppmerksomheten Men allerede onsdag denne uka slapp Coopers' CNN-kollega Piers Morgan et klipp fra sitt intervju med Mitch Winehouse.
Dermed stjal han mye av oppmerksomheten fra sin kollega - selv om Morgans show først skal sendes dagen etter at Anderson Cooper er på lufta.

Begge de to programlederne har nemlig fått Mitch Winehouse til å gi detaljer om datterens rusmisbruk, og hennes død.

- Hun pleide å drikke i to-tre uker og så avruset hun seg i to-tre uker, og det var det verste hun kunne gjøre, sier Mitch Winehouse i klippet med Piers Morgan.

Han forteller at datterens lege for seks måneder siden advarte mot dette drikkemønsteret, fordi det kunne gi kramper.

Akilleshælen - Legen sa at hvis hun fortsatte med denne stordrikkingen og deretter avrusning, kunne det føre til kramper, som kunne føre til døden, sier Mitch Winehouse til Piers Morgan.

Han sier også at Amy hadde greid å kvitte seg med narkotikamisbruket, og at det var alkoholen som var det store problemet.

- Var alkohol Akilleshælen, spør Piers Morgan.

- Ja, helt klart. Alkohol er uansett mye farligere enn stoff, sier Mitch Winehouse.

Librium Under opptakene til Anderson Coopers nye show fortalte Amy Winehouse ifølge nyhetsbyrået Associated Press (AP) at spor av avrusnings-legemiddelet Librium ble funnet i blodet til den avdøde sangeren.

Mitch Winehouse antar at datteren kan ha tatt en overdose av dette kraftige legemiddelet, men innrømmer at dette blir spekulasjoner.
- Alt Amy gjorde, overdrev hun. Hun overdrev drikkingen, og hun overdrev avrusningen, sier han ifølge AP.

CNN-MANN I: CNNs nybakte talkshow-vert Anderson Cooper har intervjuet Amy Winehouse' far Mitch. Foto: REUTERS/Richard Brian
CNN-MANN I: CNNs nybakte talkshow-vert Anderson Cooper har intervjuet Amy Winehouse' far Mitch. Foto: REUTERS/Richard Brian Vis mer

Anderson Coopers intervju med Mitch Winehouse skal være det første intervjuet siden datteren ble funnet død i senga si i London den 23. juli.

Bortsett fra klippet med CNN-kollega Piers Morgan, da.

Snakker med familien Likevel er det fortsatt mye å hente for dem som vil se Anderson Coopers debut-talkshow på mandag.

Den tidligere nyhetsreporteren skal ikke bare snakke med Amy Winehouse' far, men også med hennes mor, og hennes kjæreste Reg Travis.

CNN-MANN II: Det har også CNNs talkshow-vert Piers Morgan. Foto: AP/Dan Steinberg
CNN-MANN II: Det har også CNNs talkshow-vert Piers Morgan. Foto: AP/Dan Steinberg Vis mer