Amalie Snøløs + Daenerys Targaryen

«Farmen»-Amalie hadde aldri sett «Game of thrones». Så begynte meldingene å tikke inn

- Prøver ikke å likne.

SER DU LIKHETEN? «Farmen»-deltakeren Amalie Snøløs (21) har registrert at mange sammenlikner henne med Emilia Clarkes «Game of Thrones»-karakter Daenerys Targaryen. Foto: Alex Iversen / TV 2, HBO Nordic
SER DU LIKHETEN? «Farmen»-deltakeren Amalie Snøløs (21) har registrert at mange sammenlikner henne med Emilia Clarkes «Game of Thrones»-karakter Daenerys Targaryen. Foto: Alex Iversen / TV 2, HBO Nordic Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I «Farmen»s fjerde tv-uke har flere rukket å bite seg merke i sørlandsjenta Amalie Snøløs (21).

Den unge realitydeltakeren er stadig å se i tradisjonelle, så vel som sosiale medier - der et av samtaleemnene er tilknyttet en viss dragedronning.

Mange vil nemlig ha det til at Snøløs er kliss lik den populære «Game of Thrones»-karakteren Daenerys Targaryen, spilt av britiske Emilia Clarke (30). Overfor Dagbladet vedkjenner Snøløs at hun er godt kjent med sammenlikningen.

- Stort kompliment

- Jeg har hørt det tidligere, men det har vært spesielt mye pågang den siste tida, forteller 21-åringen.

Etter at Snøløs (passende «Game of thrones»-etternavn, for øvrig), dukket opp på «Farmen», har meldingene fra publikum tikket inn på telefonen.

- Det er kjempehyggelig at folk påpeker at jeg likner på henne, og jeg tar det som et stort kompliment. Det handler antakeligvis om at vi begge har et ganske arisk utseende, veldig hvitt hår og litt mørkere øyenbryn, sier «Farmen»-deltakeren, som understreker at hun aldri har forsøkt å kopiere «dragenes mor».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer