HYGGELIG: Andreas Nørstrud tok med seg kona si på festen søndag kveld. Foto: John Terje Pedersen / Dagbladet
HYGGELIG: Andreas Nørstrud tok med seg kona si på festen søndag kveld. Foto: John Terje Pedersen / Dagbladet Vis mer

«Farmen» 2018

«Farmen»-Andreas tok med kona på finalefesten

«Farmen»-deltakerne møttes igjen til fest.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Søndag kveld skal det endelig avgjøres. Etter mange intense og spennende uker inne på gården, skal vinneren av årets sesong av «Farmen» endelig kåres.

Av den grunn, hadde en rekke av årets deltakere samlet seg på utestedet Mesh i Oslo for å se den spennende finalen sammen. En av de tre gjenværende finalistene kan ved kveldens ende endelig avsløre at de har vunnet «Farmen» 2018, men vi får ikke se noen av dem før øyeblikket er avslørt på skjermen.

Grunnen til dette er at en av finalistene har bestemt seg for å boikotte finalen. Det hadde derfor blitt enkelt for andre å regne seg til hvem som vinner om ikke alle tre er der, og derfor ble det besluttet at de to som faktisk vil komme, ikke får vise seg før øyeblikket er avgjort på skjermen.

Tok med kona

Derfor har Dagbladet pratet med deltakerne som faktisk får vise seg.

Dagbladet oppdaterer saken!

Blant andre dukket «Farmen»-profilen Andreas Nørstrud (34) opp, sammen med kona Maren Andrea. I fjor høst ble det kjent at paret hadde fått tvillinger, som vil si at de totalt nå har fem barn. I tillegg har han en sønn fra et tidligere forhold.

TOK MED KONA: «Farmen»-legenden Andreas Nøstrud var klar for finalefest søndag, sammen med kona Maren Andrea Nørstrud. Foto: John Terje Pedersen / Dagbladet
TOK MED KONA: «Farmen»-legenden Andreas Nøstrud var klar for finalefest søndag, sammen med kona Maren Andrea Nørstrud. Foto: John Terje Pedersen / Dagbladet Vis mer

Seksbarnsfaren var til stede på festen fordi han var med i «Torpet» som en av de første deltakerne. Oppholdet varte imidlertid ikke lenge for realitydeltakeren, som har sørget for utallige overskrifter på grunn av sitt kvinnesyn og holdninger.

Da Dagbladet møtte den svært kristne 34-åringen foran innspillingen av «Torpet» i sommer, seks år etter overskriftene, var han tydelig på at lite har forandret seg.

- Jeg står for alt jeg uttalte meg om den gang. På generelt grunnlag mener jeg fortsatt at kvinner er best egnet til inne- og husarbeid, da de fra naturens side er mer renslige. Samtidig bør de få slippe tungt arbeid ute, det er bedre at menn blir satt til det, fortalte Nørstrud, som begrunner sin tankegang med tekster fra bibelen.

Saken fortsetter under bildene:

SJEFEN: Gaute Grøtta Grav var til stede under finalefesten. Foto: John Terje Pedersen / Dagbladet
SJEFEN: Gaute Grøtta Grav var til stede under finalefesten. Foto: John Terje Pedersen / Dagbladet Vis mer
SMIL: Andrea og Dineke fikk god kontakt inne på gården. Foto: John Terje Pedersen / Dagbladet
SMIL: Andrea og Dineke fikk god kontakt inne på gården. Foto: John Terje Pedersen / Dagbladet Vis mer
POSERER: Flere av årets deltakere smilte til fotografen. Fra venstre ser vi Anneli Guttorm, Andrea Badendyck, Dineke Polderman og Charlie Stuart. Foto: John Terje Pedersen / Dagbladet
POSERER: Flere av årets deltakere smilte til fotografen. Fra venstre ser vi Anneli Guttorm, Andrea Badendyck, Dineke Polderman og Charlie Stuart. Foto: John Terje Pedersen / Dagbladet Vis mer
SMIL: Andrea og Nikolai poserer sammen etter romanseryktene. Foto: John Terje Pedersen / Dagbladet
SMIL: Andrea og Nikolai poserer sammen etter romanseryktene. Foto: John Terje Pedersen / Dagbladet Vis mer
SMIL: «Farmen»-Lene poserer på festen med familie. Foto: John Terje Pedersen / Dagbladet
SMIL: «Farmen»-Lene poserer på festen med familie. Foto: John Terje Pedersen / Dagbladet Vis mer
GUTTA KRUTT: Paal Nygård og Nikolai Aspen hadde begge tatt på seg dressen i kveld. Foto: John Terje Pedersen / Dagbladet
GUTTA KRUTT: Paal Nygård og Nikolai Aspen hadde begge tatt på seg dressen i kveld. Foto: John Terje Pedersen / Dagbladet Vis mer
GOD STEMNING: Irene Halle poserer sammen med Håkan Pettersson. Foto: John Terje Pedersen / Dagbladet
GOD STEMNING: Irene Halle poserer sammen med Håkan Pettersson. Foto: John Terje Pedersen / Dagbladet Vis mer
STAPPA: Mange hadde møtt opp for å få med seg årets finale. Foto: John Terje Pedersen / Dagbladet
STAPPA: Mange hadde møtt opp for å få med seg årets finale. Foto: John Terje Pedersen / Dagbladet Vis mer

Finalebråk

Det var på onsdag at det kjent at én av finalistene er i storbråk med TV 2, etter harde beskyldninger om finalejuks. Deltakeren, som av hensyn til programinnhold foreløpig nevnes uten navn, anser finalen som ugyldig - og har kjempet for omkamp helt siden innspillingsslutt i oktober.

TV 2 mener derimot at anklagene er grunnløse, og kommer ikke til å innfri deltakerens krav. Som følge av dette nekter vedkommende å dukke opp på finalefesten, og kommer ikke til å vise seg i offentligheten overhodet søndag kveld.

IDYLLEN SPRAKK: Flere av årets «Farmen»-deltakere er ikke på talefot etter bråket som har oppstått i etterkant av innspillingen. Her med de fem deltakerne som har kommet til finaleuka, sammen med Sølvi Monsen (hvit genser) som røyk forrige uke. Foto: Alex Iversen
IDYLLEN SPRAKK: Flere av årets «Farmen»-deltakere er ikke på talefot etter bråket som har oppstått i etterkant av innspillingen. Her med de fem deltakerne som har kommet til finaleuka, sammen med Sølvi Monsen (hvit genser) som røyk forrige uke. Foto: Alex Iversen Vis mer

Boikotten skaper dermed spoiler-trøbbel for de to andre semifinalistene. Når bare én av dem glimrer med sitt fravær ville det nemlig ha blitt svært enkelt å regne seg fram til hvem som er i klammeri med TV 2, og dermed også vinnerresultatet.

TV 2 tar derfor ingen sjanser, og lar vinneren (sammen med den tredje personen) ankomme festlokalet først etter at programmet er ferdig på tv.

Da opptakene til finaleprogrammet ble gjort for ni uker siden, i Finnskogen utenfor Kongsvinger, skjedde det nemlig ting som seinere har skapt stor splittelse i «Farmen»-gruppa - og som trolig vil legge en demper på dagens feiring.

Dagbladet var selv til stede under finaleopptaket, og er kjent med bakgrunnen for dramatikken som foregikk - og fortsatt foregår - bak «Farmen»-kulissene. Av hensyn til programinnhold velger Dagbladet å anonymisere deltakerne som uttaler seg i denne saken.

Finalisten som er i konflikt med TV 2 krever at finaleopptakene gjøres om igjen, da vedkommende mener det har foregått flere uheldige situasjoner gjennom tv-innspillingen.

Dette involverer blant annet dialog mellom deltakere og medarbeidere i produksjonsselskapet Strix, som vedkommende mener har påvirket spillet i en svært uheldig retning.

Under selve finaleinnspillingen rømte den nevnte finalisten til skogs etter at vedkommende gikk tapende ut av konkurransen. Produksjonen forsøkte å overtale vedkommende til å komme tilbake, men dette skjedde aldri.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer