Du leser nå Dagbladet Pluss

«Farmen» 2016

«Farmen» ble aldri det samme for Stine Hartmann (31) etter forrige ukes tv-bråk. Nå ringes hun ned av tv-seere

Utslitt etter tv-bråk.

POPULÆR: Oslojenta Stine Hartmann (31) har havnet på «alles» lepper i rekordfart.  Lars Eivind Bones / Dagbladet
POPULÆR: Oslojenta Stine Hartmann (31) har havnet på «alles» lepper i rekordfart. Lars Eivind Bones / DagbladetVis mer

(Dagbladet): - Jeg var sliten. Helt utmatta etter alt som hadde skjedd, sier «Farmen»-deltakeren Stine Hartmann (31) til Dagbladet.

Telefonen hennes har ringt i ett sett den siste uka. Fra andre «Farmen»-deltakere, men mest fra vanlige folk som har fulgt de siste dagers spetakkel på tv. Ukjente mennesker stopper henne på gata for å slå av en prat - aller helst for å få et «selfie».

To måneder etter at oslojenta sto midt i en avsidesliggende åker utenfor Halden og gråt høylytt foran åpent kamera, er øyeblikkene hun har gruet seg til å se, allemannseie.

Valget som endret alt

- Det er lett å le litt av det nå, for det opplevdes mye sterkere der inne. Dette var den åttende uka på gården. Å si at vi var i boble, er en sterk underdrivelse. Det var tøft å føle seg utenfor, sier Hartmann.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

6 MÅNEDER*

UT ÅRET

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr per 6 måneder. 0,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (449 kr/6 månader) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 UKE*

PRØVEPERIODE

0 kr

(0 kr per dag)

KJØP 1 UKE*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 0 kr per 1 uke. 0 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (55 kr/uke) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr per 1 måned. 3,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,76 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,76 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (449,-/6 måneder; 55,-/uke)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.