«Farmen» 2017:

«Farmen»-bråk: - Dette strippeshowet hadde gjort seg bedre på en bar i Oslo

Geir Magne Haukås reagerer på Eunike Hoksrøds protest.

SA TYDELIG FRA: «Farmen»-deltaker Eunike Hoksrød synes ikke det var greit at den religiøse gruppen dukket opp inne på gården. Måten hennes å si fra på, var ved å vise «alt». Det reagerer enkelte på. Foto: TV 2
SA TYDELIG FRA: «Farmen»-deltaker Eunike Hoksrød synes ikke det var greit at den religiøse gruppen dukket opp inne på gården. Måten hennes å si fra på, var ved å vise «alt». Det reagerer enkelte på. Foto: TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Vi er allerede godt inne i årets sesong av «Farmen» på TV 2, og det har begynt å tilspisse seg mellom deltakerne. I kveldens episode blir det virkelig rabalder, når det tidligere Smiths Venner-medlemmet Eunike Hoksrød (39) protesterer mot et prestefølge.

39-åringen brøt med menigheten som tenåring. Derfor ble hun svært provosert da deltakerne på gården ble informert om at prestefølget skulle ankomme innspillingen.

- For meg er det like sykt provoserende som det ville vært for de andre hvis jeg satt og onanerte ved frokostbordet, har hun fortalt hun til VG, som først omtalte saken.

- Strippeshow

Som følge av provokasjonen tok hun til en visuell protest. Hun valgte å vise puppene sine til det mørkkledde følget, for å tydelig vise sitt standpunkt rundt det som foregikk.

Hun er blitt hyllet for handlingen i sosiale medier, men det er ikke alle som er like fornøyde. «Farmen»-deltaker Geir Magne Haukås (47) kaller opptredenen usmakelig.

- Jeg synes det her er respektløst fordi man ikke får fram budskap på denne måten. Det løser ingen uenigheter ved å vise fram kroppen, jeg har mer tro på kommunikasjon og samtaler, sier han til Dagbladet og fortsetter:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer