«Farmen 2016»:

«Farmen»-bråket fortsetter: - Forbanna drittkjerring

Førstekjempevalg setter tv-gården på hodet. 

PREGET: «Farmen»-deltakeren Stine Hartmann (31) får gjennomgå etter førstekjempevalget i kveldens episode, som skaper stor splittelse i gruppa. Foto: TV 2
PREGET: «Farmen»-deltakeren Stine Hartmann (31) får gjennomgå etter førstekjempevalget i kveldens episode, som skaper stor splittelse i gruppa. Foto: TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): - Jeg er sjokkert over at folk ikke skjønner at dette er et spill. Dette er leirskoleoppførsel. Det er bare barnslig, sier «Farmen»-deltakeren Stine Hartmann (31) til Dagbladet.

Stemninga ble mildt sagt amper i kveldens episode, da oslojenta, som er ukas storbonde, valgte Simen Haug Henriksen (34) til førstekjempe.

Valget får drammenseren, men også flere av de andre deltakerne, til å tenne på alle plugger - og Hartmann får kraftig gjennomgå.

«Gutta krutt»

Årsaken til at flere i gruppa vender seg mot storbondens førstekjempevalg, kan forklares slik:

Det er tre gutter igjen på gården: Simen Haug Henriksen, Marius Hofsøy og Ali Ahmad. De gjenværende «Farmen»-gutta har fått et tett forhold, og hadde et håp om å stå sammen i finaleuka.

Med Hartmanns førstekjempevalg er drømmen knust. Haug Henriksen må nemlig velge en motstander av samme kjønn til tvekamp, og dermed er guttealliansen, som har gitt seg selv tilnavnet «Olsenbanden» (eventuelt «gutta krutt»), historie.

- Vi var enige om at det var Laila (Laila Lochert, meddeltaker) som skulle bli valgt, jeg er skuffa og føler meg dolka i ryggen, sier Haug Henriksen i programmet, før han følger opp med å kalle Hartmann for «en forbanna drittkjerring».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer