Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Camilla Cox Barfot:

«Farmen»-Camilla angrepet på byen. Fikk brukket skulderblad

Camilla Cox Barfot og kompisen ble angrepet på dansegulvet.

UTSATT FOR HATVOLD: Camilla Cox Barfot var på byen med venner da hun ble angrepet. Foto: Alex Iversen / TV 2
UTSATT FOR HATVOLD: Camilla Cox Barfot var på byen med venner da hun ble angrepet. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Deltakerne i «Farmen» på TV 2 får ofte stor oppmerksomhet både mens serien ruller på tv og i ettertid.

Nå viser det seg derimot at ikke all oppmerksomhet er god. Camilla Cox Barfot (32) fra forrige sesong, skal ha havnet på legevakta med brukket skulderblad etter en bytur med flere venner.

Til TV 2 forteller 32-åringen om hendelsen som sendte henne på legevakta.

Camilla Cox Barfot hadde vært på Vassendgutane-konsert med flere av sine «Farmen»-kollegaer og venner, men da de etter konserten dro på byen i Tønsberg, fikk en av Barfots kompiser, som er homofil, flere bemerkninger slengt etter seg.

- Det gikk så fort, så jeg skjønner nesten ikke hva som skjedde. Men plutselig bare smalt det, og jeg fløy veggimellom. Alt gikk i svart, og da jeg våknet, hadde jeg sinnsykt vondt, forteller Barfot til TV 2.

​På sin Facebook-profil, har 32-åringen åpnet opp om den blinde volden mot hennes homofile kamerat.

- Tusen takk til dere som fant ut at dere ikke likte at kompisen min var homo, takk for at dere fløy på oss, takk for at dere fikk avslutta kvelden min på legevakta, takk for at dere ga meg brudd i skuldra, skriver hun og og legger til at det er «sykt» at man ikke kan akseptere andres legning i 2018.

BESTEVENNER: Camilla Cox Barfot og Eunike Hoksrød fikk et tett forhold på tv-gården. I dag snakker de sammen daglig. Foto: Alex Iversen / TV 2
BESTEVENNER: Camilla Cox Barfot og Eunike Hoksrød fikk et tett forhold på tv-gården. I dag snakker de sammen daglig. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer

Det har ikke lykkes Dagbladet å få en kommentar fra Camilla Cox Barfot.

Eunike Hoksrød, som Barfot fikk et svært nært forhold til på tv-gården, var en av dem som skal ha bevitnet hendelsen.

Overfor Dagbladet forteller Hoksrød at hun er sjokkert over situasjonen, og synes det er trist at man ikke skal kunne føle seg trygg.

- Vi var en stor gjeng på konsert, og det begynte allerede der. Hele kvelden fikk kompisen vår bemerkninger slengt etter seg, men det var først da vi dro på byen at det resulterte i vold. Det var flere jenter som angrep kompisen vår og dyttet ham så han ramlet oppå Camilla, forteller hun og legger til at de tilbragte flere timer på legevakta.

Hoksrød beskriver det hele som «drøyt», og innrømmer at hun er sjokkert over at man ikke kan få være glad i de man ønsker.

- Vi tenker at vi har kommet så langt, men etter en sånn kveld så innser man nok en gang at man ikke har kommet langt nok. Det blir vanskelig å få aksept når til og med enkelte på Stortinget jobber mot våre rettigheter, sier hun til Dagbladet.

Videre forteller Eunike Hoksrød at hun tror det handler mye om for lite kunnskap og fremmedfrykt.

Saken fortsetter nedenfor.

VENNER: «Farmen»-deltagerne Eunike Hoksrød og Geir Magne Haukås har skværet opp. Nå er de så gode venner at Eunike har tatt med Geir Magne på homseklubb. Video: Christian Roth Christensen Vis mer

- Jeg tror det starter rundt kjøkkenbordet. Foreldre har en viktig jobb og må være åpne overfor barna sine, sier hun.

Selv har hun ikke merket så mye til fordommene tidligere, men at hun etter «Farmen»-deltakelsen har lagt merke til kommentarene som har kommet mot henne.

- Jeg tror folk må tenke mer på seg selv og heller bry seg om menneskene man har rundt seg, og la folk få være i fred, sier hun.

Saken fortsetter nedenfor.

Åpen om legningen

Selv har Hoksrød vært åpen om legningen sin. For 15 år siden forlot hun nemlig ektemannen Jørgen, som hun hadde to små barn med, til fordel for en annen kvinne.

Det fortalte «Farmen»-deltakeren i et intervju med Dagbladet Pluss.

Da Eunike Hoksrød fant ut at hun hadde falt for Vibekke Hansen, hadde hun og hennes daværende ektemann vært gift i fire år. De hadde altså stiftet familie, og bodde sammen i Tønsberg.

Siden 2002 har Hoksrød og Hansen vært et par, og de fem siste årene har de vært gift.

«Farmen»-profilen og eksmannen, som har fått tre nye barn, har et godt forhold i dag, og han bor bare et steinkast unna Eunike og kona hennes.

- Jeg, Jørgen og Vibekke er bestevenner i dag. Det er digg at vi har fått det til å funke sånn, sa hun til Dagbladet.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!