«Farmen» 2022:

«Farmen»-deltaker røpet seg

Publiserte et innlegg på sosiale medier - før innspillingen er over.

ÅRETS DELTAKERE: Det er ikke lett å holde tunga rett i munnen når det kommer til sosiale medier. Det fikk nylig en av årets deltakere erfare. Foto: Anton Soggiu/Strix Televisjon/TV 2
ÅRETS DELTAKERE: Det er ikke lett å holde tunga rett i munnen når det kommer til sosiale medier. Det fikk nylig en av årets deltakere erfare. Foto: Anton Soggiu/Strix Televisjon/TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Denne uka begynte høstens «Farmen»-eventyr å sendes på TV - til stor glede for mange trofaste fans av programmet.

De seineste ukene har det stort sett vært stille fra alle deltakerne på sosiale medier - fram til nå.

Sesongen spilles nemlig fremdeles inn, og for å ikke røpe hvem som fortsatt er med og ikke, er årets deltakere nødt til å holde en lav profil på sosiale medier.

Det er imidlertid tilsynelatende ikke så lett å holde tunga rett i munnen hva gjelder sosiale medier - og hva man får dele og ikke.

Delte innlegg

Som nevnt spilles sesongen fremdeles inn, noe kanskje ikke alle TV-seere vet. Hver uke sendes én deltaker hjem, og for at seerne ikke på forhånd skal vite hvem som ryker, forsøker TV 2 å få deltakerne til å være varsomme med hva de deler.

Derfor kom det kanskje som er lite sjokk for enkelte at en av årets deltakere publiserte noe på Instagram på starten av denne uka, og illusjonen om at deltakeren befinner seg hundre år tilbake i tid var dermed brutt.

Det gjorde personen, som Dagbladet velger å holde anonym, ved å republisere et innlegg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer