«Farmen» 2020:

«Farmen»-deltaker til sykehus

Inger Cecilie Grønnerød skadet seg stygt på «Farmen»-gården.

DRAMATISK: Da Inger Cecilie fikk to store tømmerstokker over seg, var det beinet det gikk hardest utover. Video: Privat. Reporter: Henriette Eilertsen. Klipp: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I kveldens episode av «Farmen» gikk det hardt for seg da deltakerne skulle felle en rekke trær og seinere frakte disse som en del av det nye ukesoppdraget. For Inger Cecilie Grønnerød (47) gikk det galt.

Nå forteller hun hva som skjedde i de dramatiske minuttene da hun sammen med flere andre deltakere kjørte tømmer med hesten.

- Vi var så å si ferdige. Det var siste tur og vi var på vei tilbake til gården da hesten var litt lei og dro i vei, forteller hun innledningsvis til Dagbladet.

Indre blødning

Idet hesten sprang av sted datt tømre av fra vogna bak. Grønnerød forteller at Sindre Nyeng (23), som har lang erfaring med hest, skulle roe ned dyret mens 47-åringen skulle få på plass tømrene.

- Hesten rykket til, og du kan jo tenke deg hvor mange hundre kilo med hest og tømmer det er. Tømmerstokkene flyr rett i beinet mitt, og jeg spretter til sida, forteller hun.

Grønnerød fortalte at hun raskt ble uvel og skjønte at noe var galt.

- Jeg klarte ikke å sette ned foten og måtte få hjelp av Røde Kors. De la på ispose og bandasje og så ble jeg frakta tilbake til gården, sier hun videre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer