Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Sophie Therese Lindberg og Marius Hofsøy:

«Farmen»-deltakere fant kjærligheten

Sophie Therese Lindberg og Marius Hofsøy bekrefter at de er kjærester.

HAR FUNNET LYKKEN: Sophie Therese og Marius har blitt kjærester etter at de begge deltok på «Farmen» i 2016. Foto: TV 2
HAR FUNNET LYKKEN: Sophie Therese og Marius har blitt kjærester etter at de begge deltok på «Farmen» i 2016. Foto: TV 2 Vis mer

Sophie Therese Lindberg (25) og Marius Hofsøy (24) var begge single da de sjekket inn på Finnsvika gård under siste runde «Farmen» på TV 2 i høst. Nå skriver Se og Hør at de to har funnet lykken.

- Ja, vi er forelsket! forteller paret til Se og Hør.

Drømmemannen

Selv om Lindberg tapte årets «Farmen»- finale, føler hun likevel at hun stakk av med en gjev premie.

- Laila vant «Farmen», men jeg fikk absolutt noe godt ut av det jeg også. Det kan man trygt si – Marius er jo drømmemannen, forteller hun til ukebladet.

Hofsøy beskriver kjæresten som ambisiøs.

- Hun er egentlig min strake motsetning. Hun har alltid en plan og skal få ting gjort. Jeg er mye mer bedagelig. Også er hun pen å se på, og utrolig god som person. Det er det viktigste, understreker Horten-gutten.

- Marius er først og fremst veldig godhjerta. Omsorgsfull og snill. Han er veldig morsom, så vi har det ganske gøy sammen. Jeg ler jo av deg, Marius, du er jo så rar, sier Lindberg.

STOLT: Endelig kunne Laila Lochert slippe jubelen løs som vinner av «Farmen 2016». - Det så kult at jeg endelig kan fortelle det til alle som har hatt troa på meg. Video: Sveinung Ystad Vis mer

- Jeg har jo et veldig høyt tempo hele tiden. Da er det godt å ha en som roer meg litt ned. Han er veldig behagelig å være sammen med. Også er han kjempekjekk, da!

Fant lykken etter «Farmen Kjendis»

Også for en av «Farmen Kjendis»-deltakerne har kjærligheten begynt å blomstre etter at årets innspilling var over.

I januar bekreftet Ida Gran-Jansen til Se og Hør at hun har funnet lykken med Eirik Lyssand (29) fra Oslo

- Han er supersosial, omsorgsfull og raus. Og det beste av alt: Det virker som han har falt skikkelig i smak hos familien min. Både mor og mormor har falt pladask, smiler Ida fornøyd.

Ida røper at hun tok det siste og utløsende steget etter at hun kom hjem fra «Farmen»-innspillingen i juli.

- Jeg spurte Eirik om vi skulle ta en løpetur sammen. Vi løp Bygdøy rundt, badet og koste oss i sommervarmen. Etterpå var jeg helt solgt. Det sa bare pang, smiler Ida som forteller at kjæresten er lærer og blant annet jobber med barnevernsbarn.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media