«Farmen» 2020:

«Farmen»-drama: - Jeg gikk i svart

Verden raste for Kjetil Kirk da Wiktoria Rønning måtte forlate gården.

«FARMEN»: Da det ble avgjort hvem av Wiktoria Rønning og Karianne Vilde Wølner som måtte forlate «Farmen», ble det spesielt tungt for en av de gjenværende deltakerne. Video: Thea Hope. Foto: Alex Iversen / TV 2. Klipp: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det gikk hardt for seg på gårdstunet tidligere denne uka, da storbonde Inger Cecilie Grønnerød (47) skulle velge førstekjempe, og tildelte rollen til 22 år gamle Wiktoria Rønning.

Sistnevnte var overhodet ikke enig i begrunnelsen, noe som ble grobunn for heftig diskusjon om hvorvidt valget var riktig eller ei. Men noen tvekamp kommer man ikke utenom uansett, og Rønning valgte drammenseren Karianne Vilde Wølner (26) som andrekjempe.

Duoen kjempet langt om lenge i tautrekking, og etter en intens konkurranse måtte Rønning se seg slått av motstanderen. Det er hun ikke særlig fornøyd med.

- Jeg har så ekstremt vinnerinstinkt og følte på et tidspunkt at jeg hadde kontroll. Jeg tror Karianne Vilde så for seg at hun skulle vinne lett mot meg, og at hun ble utfordra psykisk over at jeg klarte å gi såpass motstand, sier 22-åringen.

- Klarte ikke mer

Underveis i konkurransen fikk hun det hun selv beskriver som total overtenning, noe som kan ha vært spikeren i kista for hennes del. I tautrekking er det nemlig om å gjøre for deltakerne å få tre hestesko i en kasse, men en tabbe for Rønning sin del kostet henne trolig seieren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer