Geir Magne Haukås fra «Farmen»:

«Farmen»-dramaet du ikke fikk se på tv: Stoppet brev fra kona

- Jeg hadde reist hjem på sekundet, sier Geir Magne Haukås (47).

FIKK IKKE LESE BREV FRA FAMILIEN: Først etter innspillingen fikk «Farmen»-deltakeren Geir Magne Haukås (47) vite om konas brev, som ble stoppet av tv-produksjonen. Foto: Alex Iversen / TV 2
FIKK IKKE LESE BREV FRA FAMILIEN: Først etter innspillingen fikk «Farmen»-deltakeren Geir Magne Haukås (47) vite om konas brev, som ble stoppet av tv-produksjonen. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BODØ/OSLO (Dagbladet): Årets «Farmen»-sesong er godt over halvveis, og tradisjonen tro mottok de gjenværende deltakerne etterlengtede hilsener fra sine nærmeste tidligere i uka.

Brev-seansen ble som alltid en tåredryppende og meget tv-vennlig affære, der hver og en fikk anledning til å kjenne litt ekstra på savnet etter kjente og kjære.

Nordlendingen Geir Magne Haukås (47) fikk blant annet utdelt en bunke med håndskrevne ark fra kona, Bente Haukås, som han på dette tidspunktet ikke hadde sett eller snakket med på sju uker.

- Hadde reist hjem

Det verken han eller tv-seerne visste, var at det eksisterte enda et brev fra kona, skrevet på vegne av ekteparets yngste sønn, Othelian Vincent (1).

Dette kom aldri fram til Haukås - i alle fall ikke mens han befant seg på tv-gården.

- Jeg har fått høre i etterkant at brevet angivelig hadde blitt for sterk kost. Produksjonen var rett og slett livredde, av erfaring med deltakere som er småbarnsforeldre, for at jeg ville trekke meg fra programmet hvis jeg fikk lese det som sto, forklarer 47-åringen, som mottok brevet da han var «tilbake» i 2017.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer