«Farmen»-duoen røper sjokkromanse

Eunike Hoksrød (41) og Frank Tore Aniksdal (50) er blitt mer enn bare venner.

KJÆRESTER: De velkjente «Farmen»-deltakerne Frank Tore Aniksdal (50) og Eunike Hoksrød (41) fikk et nært forhold under innspillingen av «Torpet» i fjor høst. Nå har de tatt vennskapet ett steg videre. Foto: Alex Iversen / TV 2
KJÆRESTER: De velkjente «Farmen»-deltakerne Frank Tore Aniksdal (50) og Eunike Hoksrød (41) fikk et nært forhold under innspillingen av «Torpet» i fjor høst. Nå har de tatt vennskapet ett steg videre. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det er i tirsdagens utgave av Se og Hør at kjærlighetsforholdet mellom «Farmen»-deltakerne Eunike Hoksrød (41) og Frank Tore Aniksdal (50) omtales for første gang.

Nå bekrefter realityduoen overfor Dagbladet at de to har tatt sitt nære vennskap til nye høyder - og blitt kjærester.

Spekulasjonene om søt musikk mellom de to tv-profilene, svirret lenge i fjor høst. Ryktemølla satte fart etter at begge dukket opp i «Farmen»-sidesatsingen «Torpet», en bonusgård der gamle «Farmen»-deltakere får muligheten til å spille seg inn igjen.

Den gang ønsket ingen av dem verken å avkrefte eller bekrefte romansespekulasjonene overfor Se og Hør, men bekrefter nå at de har funnet kjærligheten.

- Det hele er bare veldig hyggelig og overraskende for oss begge, men er ikke noe vits i å holde tilbake når begge føler det samme. Vi er impulsive begge to og livet er bra om dagen, forteller Hoksrød til Dagbladet.

Til VG forteller Aniksdal at han er svært forelsket i «Farmen»-kollegaen.

– Jeg er forelsket i Eunike. Hun er helt spesiell, jeg har aldri vært så glad i et menneske før. Jeg skal ta utrolig godt vare på henne.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer