Andrea Badendyck og Nikolai Aspen:

«Farmen»-duoen svarer på romanseryktene

- Han var nok mer betatt enn meg.

GOD TONE: «Farmen»-deltakerne Andrea Badendyck (23) og Nikolai Aspen (22) har delt flere stunder sammen på tv de siste ukene. Foto: Alex Iversen / TV 2
GOD TONE: «Farmen»-deltakerne Andrea Badendyck (23) og Nikolai Aspen (22) har delt flere stunder sammen på tv de siste ukene. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Kameralinsene på årets «Farmen»-gård har ved flere anledninger fanget opp øyeblikk som antyder at oslojenta Andrea Badendyck (23) og tromsøværingen Nikolai Aspen (22) har et godt øye for hverandre.

At den jevnaldrende «Farmen»-duoen stadig omgås gjennom tv-innspillingen, blir også påpekt etterykkelig av flere meddeltakere. Aspen og Badendyck fikk blant annet høre det under en potetskrelleseanse forrige uke, der både Sølvi Monsen (54) og Kjetil Nørstebø (28) kom med ertende stikk fra sidelinja.

Overfor Dagbladet forteller Badendyck at spekulasjonene riktignok er noe overdrevet.

- Veldig pen

- Jeg og Nikolai fikk et veldig nært forhold inne på «Farmen», og vi tilbrakte mye tid sammen. Dette la selvfølgelig produksjonen også merke til, så det ante meg at de ville gjøre en greie ut av det på tv. Men jeg har ikke funnet kjærligheten på «Farmen» altså, forsikrer hun, og legger til:

- Vi ble selvfølgelig glad i hverandre, men han var nok mer betatt enn meg.

Hva gjelder motparten, erkjenner Nikolai Aspen at han fikk et godt øye til toppbloggeren.

- Ja, absolutt. Andrea er ei veldig pen jente som jeg satte stor pris på inne på «Farmen». Ting blir selvfølgelig forsterket når man er isolert på en gård, også, sier han, og legger til:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer