«Farmen kjendis»

«Farmen»-finalen glapp for Linni og Vendela: - Hadde ofret plassen min for Lothepus

Nå står vinnertittelen mellom Ida Gran-Jansen, Petter Pilgaard og Leif-Einar Lothe.

RØYK UT: Linni Meister (31) og Vendela Kirsebom (50) takket begge for seg i kveldens «Farmen kjendis» . På søndag er det finale. Foto: Alex Iversen / TV 2
RØYK UT: Linni Meister (31) og Vendela Kirsebom (50) takket begge for seg i kveldens «Farmen kjendis» . På søndag er det finale. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Kjendisene ble halvert i antall da de to siste semifinaleplassene ble delt ut i vårens nest siste «Farmen kjendis»-episode.

Før onsdagens program var det i utgangspunktet seks deltakere igjen på tv-gården i Telemark. Blant dem tv-profil Tore Petterson (37), som valgte å trekke seg brått før hinderløypekonkurransen tidligere i kveld.

Petter Pilgaard kvalifiserte seg til semifinalen allerede på mandag, mens Ida-Gran Jansen sikret nok semifinalepoeng under matkonkurransen. Dermed sto Vendela Kirsebom, Linni Meister og Leif-Einar Lothe, bedre kjent som Lothepus, igjen i kampen om tilværelsen.

- Engstelig

Og nå er det klart: Lothepus gjorde det best i hinderløypa, og skal sammen med Pilgaard og Gran-Jansen kjempe om finaleplass på søndag. For Kirsebom og Meister er «Farmen»-tilværelsen over.

Førstnevnte, som gjorde det dårligst i kveldens siste konkurranse, foran Tore Petterson, synes det var helt greit å reise hjem.

- Det var en krevende hinderløype, og jeg var litt engstelig. Derfor gikk det litt sakte. Jeg skjønte allerede etter matkonkurransen, der jeg heller ikke gjorde det noe bra, at jeg skulle hjem, forteller den tidligere modellen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer