Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Frank Løke:

«Farmen»-Frank bryter tausheten om hemmelig flørt

- Vi koser oss.

LUR: Idrettsprofil Frank Løke (38) letter på sløret om den mystiske kvinnen han har foreviget på Instagram, men ønsker ikke å fortelle hvem hun er. Foto: John Terje Pedersen / Dagbladet
LUR: Idrettsprofil Frank Løke (38) letter på sløret om den mystiske kvinnen han har foreviget på Instagram, men ønsker ikke å fortelle hvem hun er. Foto: John Terje Pedersen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): - Det har tikket inn en del meldinger på telefonen, ja. Folk lurer jo på hvem jeg har dratt til Spania med, forteller Frank Løke (38) til Dagbladet.

Mens flere norske kjendiser har funnet veien til Norges fjelltopper i påsken, er Løke blant dem som velger å tilbringe feriedagene uten verken snø eller minusgrader i umiddelbar nærhet.

Den tidligere håndballproffen og «Farmen kjendis»-profilen befinner seg i skrivende stund i den spanske feriebyen Alicante, og har delt flittig - ivrig som han er på sosiale medier - fra oppholdet på Instagram.

- Koser oss

På et av bildene, publisert langfredag, poserer 38-åringen på en hotellbalkong med en mørkhåret, bikinikledd kvinne, som står med ryggen til kamera.

«Action-Frank nyter utsiktene i Alicante. Ikke feil å få trent litt i varmene strøk», skriver idrettsprofilen til bildet.

Overfor Dagbladet forteller Løke, som nylig gjennomgikk et samlivsbrudd med kona gjennom 15 år, at han og kvinnen er på tur sammen.

Han vil riktignok ikke definere det som en kjærlighetsferie.

- Det er ei god venninne, og en flørt. Vi koser oss og har det fint, sier han på telefon fra frokostbordet fra Alicante.

Av hensyn til privatlivets fred ønsker Løke ikke å røpe kvinnens navn. Han vedkjenner riktignok at det ikke er snakk om kvinnen han ble avbildet sammen med på forsiden av Se og Hørs bladutgave for to uker siden.

- Nei, det er annen, humrer han, uten å utdype ytterligere.

FORSIDESTOFF: Faksimile av Se og Hør 16. mars.
FORSIDESTOFF: Faksimile av Se og Hør 16. mars. Vis mer

Singel

Det var i mars at Løke ble koblet til Kongsberg-kvinnen Ida Jaunviksna Bommen (34). De to møtte hverandre i fjor sommer, under innspillingen av «Farmen Kjendis», der Løke var deltaker og Bommen jobbet i produksjonen.

Verken da eller nå ønsker håndballprofilen å kommentere de ovennevnte romansepåstandene.

- Men jeg har ikke ny kjæreste, altså, konstaterer han.

Nyheten om at han og kona Anette hadde tatt ut skilsmisse, ble kjent slutten av februar.

- Jeg kan bekrefte at vi har valgt å gå fra hverandre. Vi ønsker ikke å utdype dette noe nærmere, og ber om forståelse for det, fortalte 38-åringen til Se og Hør den gang.

Løke, som blir boende på odelsgården ved Stokke i Vestfold etter samlivsbruddet, har to døtre med ekskona.

Saken fortsetter under videoen.

FINALEFEST: Se Farmen Kjendis-deltager Stian lese opp Frank «Action-Frank» Løke sin siste post på Instagram. REPORTER: Miriam Bakkejord / VIDEO: Christian Roth Christensen / Redigering: Emilie Rydning Vis mer

Populær tv-profil

Med sine bastante meninger og uredde macho-holdning sørget Løke for utallige brølende overskrifter gjennom sin deltakelse i «Farmen kjendis» tidligere i år, ofte på bakgrunn av diverse uoverensstemmelser med andre «Farmen»-kjendiser.

I et intervju med Dagbladet i begynnelsen av februar la ikke 38-åringen skjul på tv-deltakelsens positive effekter.

- Uten at jeg kunne brydd meg mindre om hva som skrives om meg, har jeg kanskje ikke hatt det beste ryktet i media tidligere, med et solid badboy-stempel og overskrifter om diverse faenskap fra håndballtida. Med «Farmen» har jeg på mange måter fått vist at jeg også er en uhøytidelig og hardtarbeidende kar med mye humor, som ikke bare finner på rampestreker, fortalte han.

Og selv om Løke aldri hadde som mål å benytte «Farmen» til merkevarebygging, erkjenner han at oppholdet har åpnet mange dører.

- Jeg vet at jeg er en fyr som stikker hodet fram, men jeg trodde faktisk ikke det skulle bli så jævla mye. Det er bare gøy, altså. Jeg er med på det meste, jeg, sier Løke lurt - uten at han vil røpe hva slags kommende prosjekter han har på gang.

Saken fortsetter under videoen.

BRAKK STAVEN: Frank Løkes forsøk på å ta revansj over «Farmen»-kollega Martine Ek Hagen gikk ikke helt etter planen. Foto: Goodwill / Birkebeinerrennet Vis mer

Trosset smertene

Et prosjekt som i alle fall ikke gikk helt etter planen var Løkes deltakelse i Birkebeinerrennet i midten av mars. Det 54 kilometer lange rennet endte nemlig i et smertehelvete for den treningsinteresserte 38-åringen, som likevel gjennomførte strekningen fra Rena til Lillehammer.

Overfor Dagbladet fortalte Løke at han tidigere i uka hadde klart å rive opp en gammel håndballskade i leggen, som resulterte i både legebesøk og et mindre inngrep.

- Det hadde oppstått en komplikasjon med en blodåre inni der, så legen måtte brenne den bort og fjerne masse greier. Det var blodig og betent. Jeg kjente det godt i beinet gjennom hele rennet, ja. Smertene var ikke uutholdelige, men jevne, presiserte Løke.

- Var det virkelig verdt det?

- Å gå Birkebeinerrennet? Ja, absolutt. Det er moro å ha det i beltet, fortalte 38-åringen.​

«FARMEN KJENDIS»: Erlend Elias annonserte at han ikke skulle komme på finalefesten, men dukket opp likevel. Video: Christian Roth Christensen / Reporter: Miriam Bakkejord Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!