«Farmen»:

«Farmen»-Gaute om minneverdige deltakere: - Hun fikk jo en litt kjedelig sorti

Husker du at Live Nelvik var med i «Farmen»? Her er Gaute Grøtta Gravs minner om henne og flere andre «Farmen»-profiler.

MINNEVERDIGE DELTAKERE: Siden første sesong av «Farmen» i 2001 har en lang rekke morsomme og provoserende deltakere sjekket inn på reality-gården. Som oppladning til premieren mandag har Seoghør.no spurt ut programleder Gaute Grøtta Grav om et knippe av de tidligere «Farmen»-profilene. Foto: John T. Pedersen / Dagbladet
MINNEVERDIGE DELTAKERE: Siden første sesong av «Farmen» i 2001 har en lang rekke morsomme og provoserende deltakere sjekket inn på reality-gården. Som oppladning til premieren mandag har Seoghør.no spurt ut programleder Gaute Grøtta Grav om et knippe av de tidligere «Farmen»-profilene. Foto: John T. Pedersen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Mandag kveld har årets sesong av «Farmen» premiere på TV 2.

Hvem som skal kjempe for tilværelsen inne på reality-gården er allerede avslørt, men TV-seerne har fortsatt til gode å bli ordentlig kjent med årets deltakere.

Mens vi venter på å få se hvem som kommer til å skille seg ut som årets «snakkis»-deltakere, har vi plukket ut et lite knippe av våre tidligere «Farmen»-favoritter.

Gaute Grøtta Grav (37) er inne i sine tiende sesong som programleder for «Farmen», og han har selvsagt god oversikt over dem som har kommet og gått i reality-konkurransen. På oppdrag fra Seoghør.no deler han sine minner om våre utvalgte deltakere.

Live Nelvik

I 2004 ledet Grøtta Grav sin første sesong av «Farmen», tre år etter at han gikk seirende ut av TV 2-programmets aller første sesong.

Blant deltakerne det året var Live Nelvik (33). Den gang var hun 21 år gammel, lys i luggen - og kanskje mest kjent som datter av Se og Hørs daværende sjefredaktør Odd Johan Nelvik (60).

Mange husker nok Lives dramatiske exit fra «Farmen», som kom etter at Siren Høyland avslørte i sitt avskjedsbrev at flere av deltakerne hadde smuglet inn mat på gården. Programlederen trekker også frem dette når Seoghør.no spør ham om Live Nelvik:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer