«Farmen» 2017:

«Farmen»-Geir Magne om tv-bråket: Nå har han fått nok

Realityprofilen fortsetter å provosere de andre deltakerne med sin egensnekrede filosofi. Nå slår han tilbake.

AMPER STEMNING: «Farmen»-deltakeren Geir Magne Haukås (47) hisser på seg flere av den andre deltakerne i kveldens episode. Det gjør han at føler seg utstøtt fra gruppa. Foto: TV 2
AMPER STEMNING: «Farmen»-deltakeren Geir Magne Haukås (47) hisser på seg flere av den andre deltakerne i kveldens episode. Det gjør han at føler seg utstøtt fra gruppa. Foto: TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Hele scenarioet snur. Nå starter showet, forteller «Farmen»-deltakeren Geir Magne Haukås (47) til Dagbladet.

Fram til nå har nordlendingen, som meldte seg på «Farmen» for å predikere en egensnekret filosofi, holdt en relativt lav profil på tv-gården.

I kveldens episode får pipa imidlertid en helt annen lyd, når Haukås først møter hard motstand fra vestfoldingen Eunike Hoksrød (39) - som åpenbart har lite til overs for meddeltakerens filosofi-snakk - og deretter havner i en hakket mer passiv aggressiv ordveksling med skogsoperatør Halvor Sveen (47).

Dårlig stemning

- Hva skjer nå?

- Det startet egentlig forrige uke, da enkelte av deltakerne stjal mat fra ukesoppdraget. Det fant jeg meg ikke i, og sa fra. Allerede der begynte jeg å skille meg fra gruppa, for de oppdaget at jeg representerte noe annet enn dem, forklarer Haukås.

Før 47-åringen flyttet inn på «Farmen», hadde han et tydelig mål: Deltakelsen skulle vare i minst seks uker - tida han trengte til å videreformidle sine filosoferende budskap og kristne verdier.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer