Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

«Farmen Kjendis»-reunion hos Lothepus:

«Farmen»-gjengen krasjet bryllup

- Det var veldig godt å se hverandre igjen.

«FARMEN KJENDIS»-REUNION: I helgen reiste både kjæresteparet Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom, og Ingeborg Myhre og Tore Petterson til Odda for å besøke Leif-Einar Lothe (midten). Foto: Privat
«FARMEN KJENDIS»-REUNION: I helgen reiste både kjæresteparet Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom, og Ingeborg Myhre og Tore Petterson til Odda for å besøke Leif-Einar Lothe (midten). Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I helgen var det duket for Morellfestivalen i Lofthus i Hardanger, ikke langt unna Odda, hjemstedet til Leif-Einar «Lothepus» Lothe (47).

I den anledning tok både Petter Pilgaard (37), Vendela Kirsebom (50), Tore Petterson (36) og Ingeborg Myhre (42) turen dit for en aldri så liten «Farmen Kjendis»-reunion.

På Instagram delte både Ingeborg og Tore bilder fra besøket. Og når Dagbladet slår på tråden til Ingeborg, forteller hun om turen med stor begeistring:

- Vi har hatt det så gøy! Vi dro dit på torsdag, og vi har kost oss så mye! Det var veldig godt å se hverandre igjen. Vi har pratet, danset, og vært på ciderfabrikken til Lothe og smakt på cider, forteller hun, og legger til:

- Og på lørdag var Morellfestivalen, det var kjempegøy. Jeg spyttet en morellstein nesten ni meter, hehe! Vi var der egentlig bare på privat besøk, men vi måtte opp på scenen og synge da Lothe hadde konsert.

- Hadde ringt politiet

På et av Instagram-bildene har både Ingeborg og Tore kledd seg ut, og overfor Dagbladet utdyper NRK-profilen bakgrunnen for utkledningen:

- Vi var på «skotring», det var dødsgøy! Skotring er vanlig i Hardanger, da kler folk seg ut og krasjer bryllupfester. De rullet ut masse cider, vin og Baileys, og bruden og brudgommen var kjempehappy. Det blir alltid en fuktig helg med Lothe, sier Ingeborg, og tilføyer lattermildt:

- Petter kledde seg ut som Lothe, og Vendela kledde seg ut som Randi, i Hardangerbunad, mens jeg var en sånn fæl «Cowboy-Laila»-type.

«Lotto»-Ingeborg understreker at skotring er en kjent tradisjon i Lothepus' hjemtrakter, men påpeker at det neppe hadde vært like vellykket hjemme på Østlandet:

- Dette hadde aldri skjedd her; hadde det dukket opp en gjeng med maskerte, utkledde folk i et bryllup hadde man jo ringt politiet!

Bodde hos Lothepus

Under langhelgen i Odda var det heller ikke snakk om at «Farmen kjendis»-gjengen skulle ta inn på hotell.

Både Petter, Vendela, Tore og Ingeborg ble innlosjert hjemme hos Lothepus og samboeren Randi Sørum.

- Vi ville heller bo hos dem! De er verdens mest rause og gjestfrie vertskap, det er så koselig å være der. Vi har blitt så vel tatt imot, Vi har faste rom hos Lothe og Randi, hehe. Vi har vært der før, forklarer Ingeborg.

Hun legger til at det forhåpentligvis blir enda en tur til Odda før året er omme, og at «Farmen kjendis»-gjengen vil gjøre «comeback» på Morellfestivalen neste år.

- Vi skal opp dit neste år også, dette blir en tradisjon. Vi har hengt litt sammen etter «Farmen»-finalen, men det blir noe helt annet når man er sammen så lenge av gangen. Når man spiser frokost sammen, sier «god natt» til hverandre... Det er så hyggelig. For dette er virkelig blitt en ekstra familie!

- Det blir litt hvisking og tisking

Det var i februar at artist og entreprenør Lothepus vant TV 2-programmet «Farmen kjendis».

Samtidig ble han en storfavoritt blant det norske folk, og i sommer har han holdt konserter rundt omkring i landet, i tillegg til å være blant gjesteprogramlederne i «Allsang på grensen» på TV 2.

47-åringens berømmelse har imidlertid hatt sin pris. Til Dagbladet forteller barna hans, Stian (23) og Ida (13), at hverdagen har endret seg etter farens seier.

- Det blir litt hvisking og tisking når vi går rundt i Oslo. En vennegjeng kom bort til oss, og på banen prøvde en å ta selfie, sier Stian og fortsetter:

- Hjemme er det mange som stopper ved huset vårt for å ta bilde. Jeg har også opplevd at folk kommer inn i huset. Det var midt på natta, og plutselig sto det to stykker nede. Jeg gikk og skjelte dem ut, og da forsvant de fort. Jeg vet ikke om jeg synes det er ekkelt, men det er irriterende at folk ikke kan respektere privatlivet vårt, sier 23-åringen.

IRRITER: Leif Einar «Lothepus« Lothe irriterer seg over samboeren og venninnens «jålerier». Reporter: Ruben Pedersen / Video: Ingrid Cogorno Vis mer

Fant kjærligheten

Også Petter og Vendela, som ble et skikkelig «snakkis-par» tidligere i sommer, var hjemme hos Lothepus og Randi i Odda.

Etter «Farmen»-oppholdet ble turtelduene kjærester, og de får sin egen TV-serie på TV 2 i høst.

«Vendela + Petter» har premiere på TV 2 Livsstil mandag 21. august, og der følger kameraene parets hverdag gjennom 16 episoder. I tv-serien skal seerne blant annet få se hvordan hennes og Pilgaards første sommer som kjærester har vært.

Paret bekreftet at de var blitt kjærester overfor Se og Hør i slutten av mai. Omtrent samtidig delte Vendela en personlig melding på Facebook-profilen sin:

«Det er vanskelig å skjule følelser, og nå kjennes det både godt og riktig å bekrefte at Petter og jeg er et par. Takk for alle støttende lykkeønskninger jeg har fått. Klem»skrev den tidligere supermodellen den gang.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!