«Farmen» 2017:

«Farmen»-Halvor ville ikke leve lenger etter dommen for dyremishandling

Samtaleterapi ble redningen for Halvor Sveen (47).

VANSKELIG TID: «Farmen»-deltakeren Halvor Sveen (47) synes det var svært tungt å bli dømt for dyremishandling. Her fra hønsehuset han drifter sammen med lillebror Magnar, hjemme i Rendalen. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
VANSKELIG TID: «Farmen»-deltakeren Halvor Sveen (47) synes det var svært tungt å bli dømt for dyremishandling. Her fra hønsehuset han drifter sammen med lillebror Magnar, hjemme i Rendalen. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet Vis mer
Publisert

RENDALEN (Dagbladet): På tv framstår Halvor Sveen (47) som en jovial, pratsom, oppriktig og nevenyttig kar. Hjelpsom er han også, selv om enkelte av hans meddeltakere på «Farmen» av og til synes han er i overkant entusiastisk.

- Jeg visste at den sosiale biten ville bli det vanskeligste der inne, nettopp fordi jeg er en mann som tar mye plass, og som helst vil gjøre ting på min måte. Men alt er for felleskapet, i beste mening, forklarer hedmarkingen.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

39,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 39,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer