Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Inga Berit Lein:

«Farmen»-Inga Berit ladet opp til finalen med sin nye kjæreste

Inga Berit Lein strålte med sin utkårede.

KJÆRESTER: Inga Berit viste fram kjæresten Ingar Hanssen for første gang. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør
KJÆRESTER: Inga Berit viste fram kjæresten Ingar Hanssen for første gang. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): I slutten av januar kunne Inga Berit Lein (36), som er høyaktuell i TV 2s «Farmen kjendis», avsløre at hun hadde fått seg hemmelig kjæreste.

Til Se og Hør bekreftet den blide verdalsjenta da at hun hadde forelsket seg i Ingar Hanssen (36).

- Vi har vært sammen siden i høst, og møtte hverandre gjennom vår felles interesse for jakt og friluftsliv, fortalte hun.

Trives med kjæreste

Lørdag hadde turtelduene tatt turen til Rockefeller for å få med seg Staysman & Lazz og Plumbo sitt event «HELT SYKT STOR FEST» hvor de koste seg med god drikke og god musikk.​

Overfor Dagbladet innrømmet den sprudlende «Farmen Kjendis»-profilen at hun trives godt med en kjæreste i livet, og at det koselig å ha noen å dele hverdagen med.

- Livet er veldig bra og han som kjæreste er bra. Det er deilig å ha noen å dele interesser, aktiviteter og dagliglivet med. Det er bestandig bra, delte hun smilende.

Duoen har også begynt å planlegge framtida sammen, men er ganske hemmelighetsfulle når det kommer til konkrete detaljer.

- Framtida håper vi blir som vi ønsker at den skal være. Vi har planene klare, fortalte hun lurt, og la lattermildt til:

- Tiden vil vise.

Saken fortsetter nedenfor.

Hennes nye kjæreste bor to og en halv time unna i Tydal i Trøndelag - og er like friluftsglad som Lein selv.

- Med fire hunder hjemme, går mye av fritida med til å trene dem. Da er det viktig å ha en mann som trives ute. Vi er blant annet begge glad i å jakte, og nylig gikk vi på måneskinnstur på ski, fortalte hun til Se og Hør.

Selv om Inga Berit nå begeistrer deltakere og seere i kjendisversjonen av «Farmen», vil mange huske den trivelige trønderjenta best fra TV 2-suksessen «Jakten på kjærligheten» i 2004.

36-åringen satte brevrekord, med 114 frierbrev, da hun dukket opp i sistnevnte TV 2-program for 14 år siden. Valget falt til slutt på frieren Henning André Andersen, men lykken ble kortvarig. Forholdet ble avsluttet samme år, like etter opptakene.

Seinere fant Lein kjærligheten på ny, uten tv-hjelp, med sambygningen Svein Jarle Bjørnås (41). De to giftet seg i 2008, men tok ut skilsmisse to år etterpå.

- Det var selvfølgelig en skuffelse. Foreldrene mine har holdt sammen i alle år. Da burde jeg også klare det. Heldigvis har alt gått veldig bra etterpå, fortalte hun til Se og Hør i 2014.

Selv om skilsmissen ble et nederlag, ga ikke Lein opp troen på kjærligheten.

- Hvis den rette mannen dukker opp, så dukker han opp, uttalte hun til Dagbladet samme år.

«FARMEN»-NACH: Hva er de største snakkisene fra «Farmen Kjendis» denne uka? Hva synes Lene Elise Bergum (46) om å ryke ut rett før finaleuka, og hvorfor gjemte hun unna masse mat? Få de første reaksjonene fra den utslåtte deltakeren i Dagbladets «Farmen»-sending. I studio er også «Farmen»-blodfan Trym Mogen (24). Programleder: Miriam Bakkejord / Vi... Vis mer

Ufordringer

Til daglig driver hun gården Lein Vestre i Verdal. Gårdseiendommen på 350 mål overtok hun i 2005. Men selv med all sin gårdserfaring var det en del nye utfordringer på Finnsvika gård ved svenskegrensen, der tv-innspillingen fant sted i fjor sommer.

Kjendisene bodde svært tett på hverandre, og Lein søkte av og til dekning hos de firbente beboerne.

- Mentalt gikk oppholdet bra. Vi kom godt overens alle sammen, men det er klart at jeg var lei av dem innimellom. Da tok jeg gjerne en pause sammen med dyrene, fortalte hun.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!