<strong>SNIPP, SNAPP, SNUTE:</strong> Så var «Farmen»-eventyret for Karianne Amlie Wahlstrøm (26) ute. Overfor Dagbladet forklarer realityprofilen at hun sleit med å holde motivasjonen oppe mot slutten av det ni uker lange oppholdet. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
SNIPP, SNAPP, SNUTE: Så var «Farmen»-eventyret for Karianne Amlie Wahlstrøm (26) ute. Overfor Dagbladet forklarer realityprofilen at hun sleit med å holde motivasjonen oppe mot slutten av det ni uker lange oppholdet. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer

«Farmen»-Karianne mistet motivasjonen: - Tapte ikke med vilje

Sendt ut av tv-gården to uker før finalen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): - Det er fælt å si det, men følelsen av å vite at jeg skulle hjem til 2017, gjorde meg lykkelig, forteller «Farmen»-deltakeren Karianne Amlie Wahlstrøm (26) til Dagbladet.

Med finaledagen bare to uker unna har konkurransen for alvor begynt å tilspisse seg i TV 2s populære reality-landskap. For Wahlstrøm, som var blant de seks gjenværende deltakerne før kveldens episode, gjorde det riktignok fint lite å havne i tvekamp etter ni innspillingsuker - og tape.

- Jeg meldte meg aldri på «Farmen» for å vinne. I den siste uka begynte jeg å innse at det kanskje var på tide å komme seg hjem, for jeg ville heller se de andre i finaleuka, forteller 26-åringen.

<strong>TUNGT:</strong> Karianne Amlie Wahlstrøm fikk problemer med venstre skulder under melkespann-duellen mot Eunike Hoksrød (39). Foto: Margrethe Miljeteig / TV 2
TUNGT: Karianne Amlie Wahlstrøm fikk problemer med venstre skulder under melkespann-duellen mot Eunike Hoksrød (39). Foto: Margrethe Miljeteig / TV 2 Vis mer

- Ga alt

Wahlstrøm ble utpekt til førstekjempe av storbonden Amalie Snøløs (21) tidligere i uka, og valgte Eunike Hoksrød (39), som hun knyttet nære bånd til under innspillingen, som kampmotstander.

Selv om Wahlstrøm erkjenner at hun unnet «Farmen»-venninnen videre opphold, understreker telemarksjenta at hun ikke vippet seieren i hennes favør.

- Jeg tapte på ingen måte med vilje, og ga alt under melkespann-tvekampen. Jeg hadde veldig god kontroll i starten, men en krampe i venstre skulder ødela etter fire minutter. Eunike hadde stålkontroll, så jeg skjønte at jeg ikke hadde sjans.

- På tv begynner du å le idet du setter melkespannene ned?

- Ja, jeg fikk latterkrampe av meg selv da armene mine begynte å skjelve, det så helt latterlig ut. Det ser nok ikke noe smartere ut på tv. Ha-ha.

Motivasjonsknekk

Før tv-oppholdet hadde Wahlstrøm lenge hatt en drøm om å delta på «Farmen». 26-åringen hadde til og med deltakelsen på en såkalt «bucket list» - en liste over ting man vil gjøre før man dør - i flere år før innspillingen.

At hun ville være med for opplevelsens skyld, og ikke for å vinne, har alltid vært skrevet i stein.

- Det var nok derfor jeg sleit ganske mye med motivasjonen den siste uka, fordi jeg satt igjen med mange sterke personligheter som virkelig ønsket å vinne. Jeg hadde vært der inne i over to måneder, uten å ha vært i tvekamp, og begynte å kjenne at jeg var ferdig, sier 26-åringen, og legger til:

- Jeg gikk ufattelig mange runder med meg selv de siste dagene, og kjempet mye med hodet mitt. Produksjonen var veldig flinke til å snakke med meg underveis, og fikk motivasjonen min opp. Jeg synes det var for teit å gi opp, og det gjorde jeg aldri, men det var likevel sinnssykt deilig å komme hjem.

<strong>FIKK GAVE:</strong> «Farmen»-Karianne fikk mye skryt av de andre deltakerne for sitt gode humør gjennom oppholdet, noe meddeltakeren Halvor Sveen (47) ville vise at han satte pris på, i form av en solsikke og en klem. Foto: Margrethe Miljeteig / TV 2
FIKK GAVE: «Farmen»-Karianne fikk mye skryt av de andre deltakerne for sitt gode humør gjennom oppholdet, noe meddeltakeren Halvor Sveen (47) ville vise at han satte pris på, i form av en solsikke og en klem. Foto: Margrethe Miljeteig / TV 2 Vis mer

- Spydde i flere dager

Wahlstrøm, som av de andre deltakerne ofte ble beskrevet som tv-gårdens desidert største solstråle, oppsummerer realitydeltakelsen som «et eventyr».

- Jeg sitter igjen med utrolig mange morsomme og kule minner, og er veldig takknemlig for at jeg fikk være med. Jeg har lært sinnssykt mye nytt, kjent på enorme mengder mestringsfølelse, og generelt blitt mer «handy». Det har vært så gøy å følge oppholdet på tv i etterkant, jeg er definitivt meg selv lik, sier hun.

Fornøyd med egen tv-framstilling til tross, 26-åringen legger ikke skjul på at tilbakemeldingene fra tv-seerne har vært blandet.

- Det har jevnt over vært veldig hyggelig, men enkelte har kritisert måten jeg er på, og gitt uttrykk for hvor «jævlig» det er at jeg studerer til å bli lærer, for eksempel. Det er trist at folk er sånn, men for min egen del preller det av. Jeg tror det er viktig å stå stødig når man deltar på et program som dette, for det er vanskelig å gjøre alle tv-seerne fornøyde, sier hun.

Omstillingen fra ni ukers «Farmen»-opphold til 2017 var for øvrig ingen enkel prosess for Wahlstrøm, som mistet fem kilo under tv-oppholdet.

- Jeg var kjempesyk i en hel uke, fordi jeg kastet i meg masse blåmuggost, kjeks og rødvin da jeg kom ut. Kroppen var overhodet ikke vant til den maten, så jeg spydde i flere dager. Jeg elsker å kose meg, men der gikk jeg nok litt hardt ut. I dag er jeg helt fin igjen, sier hun.

«FARMEN»-KRISTIAN: «Farmen»-Kristian synger og forteller. Video: Nina Hansen Vis mer
TI BUD: Geir Magne Haukås sprer det kristne budskap på «Farmen», men lever han etter de ti bud selv? Video: Miriam Bakkejord / Redigering: Marie Røssland / Foto: Preben Hunstad / TV2 Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer