«Farmen»-Karianne mistet motivasjonen: - Tapte ikke med vilje

Sendt ut av tv-gården to uker før finalen.

SNIPP, SNAPP, SNUTE: Så var «Farmen»-eventyret for Karianne Amlie Wahlstrøm (26) ute. Overfor Dagbladet forklarer realityprofilen at hun sleit med å holde motivasjonen oppe mot slutten av det ni uker lange oppholdet. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
SNIPP, SNAPP, SNUTE: Så var «Farmen»-eventyret for Karianne Amlie Wahlstrøm (26) ute. Overfor Dagbladet forklarer realityprofilen at hun sleit med å holde motivasjonen oppe mot slutten av det ni uker lange oppholdet. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): - Det er fælt å si det, men følelsen av å vite at jeg skulle hjem til 2017, gjorde meg lykkelig, forteller «Farmen»-deltakeren Karianne Amlie Wahlstrøm (26) til Dagbladet.

Med finaledagen bare to uker unna har konkurransen for alvor begynt å tilspisse seg i TV 2s populære reality-landskap. For Wahlstrøm, som var blant de seks gjenværende deltakerne før kveldens episode, gjorde det riktignok fint lite å havne i tvekamp etter ni innspillingsuker - og tape.

- Jeg meldte meg aldri på «Farmen» for å vinne. I den siste uka begynte jeg å innse at det kanskje var på tide å komme seg hjem, for jeg ville heller se de andre i finaleuka, forteller 26-åringen.

- Ga alt

Wahlstrøm ble utpekt til førstekjempe av storbonden Amalie Snøløs (21) tidligere i uka, og valgte Eunike Hoksrød (39), som hun knyttet nære bånd til under innspillingen, som kampmotstander.

Selv om Wahlstrøm erkjenner at hun unnet «Farmen»-venninnen videre opphold, understreker telemarksjenta at hun ikke vippet seieren i hennes favør.

- Jeg tapte på ingen måte med vilje, og ga alt under melkespann-tvekampen. Jeg hadde veldig god kontroll i starten, men en krampe i venstre skulder ødela etter fire minutter. Eunike hadde stålkontroll, så jeg skjønte at jeg ikke hadde sjans.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer