<strong>NYSGJERRIG:</strong> Karianne Amlie Wahlstrøm (26) kaller fitness-tida for et personlig forskningsprosjekt. «Farmen» er et annet. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
NYSGJERRIG: Karianne Amlie Wahlstrøm (26) kaller fitness-tida for et personlig forskningsprosjekt. «Farmen» er et annet. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer

«Farmen» 2017:

«Farmen»-Kariannes ukjente fortid: - Lett å bli isolert

Karianne Amlie Wahlstrøm (26) lærte mye av å delta i bikinifitness. Men hun kommer aldri til å gjøre det igjen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det måtte hele tre søknader til før Karianne Amlie Wahlstrøm (26) kunne proklamere at hun skulle være med på «Farmen».

Å ta del i en av Norges mest populære realityserier hadde lenge stått på 26-åringens liste over ting hun skal gjøre før hun dør - en såkalt «bucket list» - der Wahlstrøm har til gode å ta motorsykkellappen og gjøre en programlederopptreden på tv. Blant annet.

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer