Kjell Strand:

«Farmen»-Kjell i NRK-serie

- Jeg er litt her og der, sier den ferske reality-deltakeren.

PROFILERT ROLLE: «Farmen»-deltaker Kjell Strand spilte rollen som Gunnar i NRK-serien «Stolthet og forfall». Foto: NRK
PROFILERT ROLLE: «Farmen»-deltaker Kjell Strand spilte rollen som Gunnar i NRK-serien «Stolthet og forfall». Foto: NRK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Sist uke var nok en runde av «Farmen» tilbake på tv-skjermen, med Kjell Strand (55) fra Kvernevik i en av rollene. Men den munnrappe 55-åringen har også hatt roller i langt utover realitysfæren.

Så seint som i vinter var han nemlig å se som skuespiller i NRK-serien «Stolthet og forfall», en humoristisk dramaserie som handler om redselen for å gå ut på dato.

- Litt her og der

I serien hadde Strand rollen som Gunnar, som selger gravemaskiner på Jæren samtidig som han prøver å vinne kona tilbake.

- Ja, det stemmer det. Jeg er litt her og der, sier «Farmen»-profilen til Dagbladet da vi møtte samtlige deltakere dagen før de alle skulle inn på gården ved Svartsjøen like ved Hurdal i Øvre Romerike.

Ifølge Strand ble «Stolthet og forfall» spilt inn allerede i 2019.

- Planen var at den skulle bli vist på skjerm i 2020, men så kom corona og det ble forskjøvet. Men den ble til slutt vist både her til lands, samt i Danmark, Finland og Sverige, forteller han.

- Ingen filmstjerne

- Så hvordan er livet som «filmstjerne», Kjell?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer