Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Ida Gran-Jansen:

«Farmen kjendis»-Ida har funnet kjærligheten

- Eirik er verdens beste kjæreste.

FORELSKET: Ida Gran-Jansen fant kjærligheten etter at årets «Farmen»-innspilling var unnagjort i juli.<span style="background-color: initial;">&nbsp;Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet</span>
FORELSKET: Ida Gran-Jansen fant kjærligheten etter at årets «Farmen»-innspilling var unnagjort i juli. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer

Ida Gran-Jansen (29) gjør for tiden suksess i kjendisutgaven av «Farmen» på TV 2.

Men også privat går det så det suser for Gran-Jansen, som først ble kjent da hun vant «Hele Norge baker» på TV3 i 2013.

KJÆRESTER: Ida Gran-Jansen med kjæresten Eirik Lyssand. Foto: Tor Lindseth
KJÆRESTER: Ida Gran-Jansen med kjæresten Eirik Lyssand. Foto: Tor Lindseth Vis mer

Har funnet kjærligheten

Til Se og Hør bekrefter hun at hun har funnet lykken med Eirik Lyssand (29) fra Oslo.

- Han er supersosial, omsorgsfull og raus. Og det beste av alt: Det virker som han har falt skikkelig i smak hos familien min. Både mor og mormor har falt pladask, sier Gran-Jansen fornøyd.

TV-profilen røper at hun tok det siste og utløsende steget etter at hun kom hjem fra «Farmen»-innspillingen i juli.

- Jeg spurte Eirik om vi skulle ta en løpetur sammen. Vi løp Bygdøy rundt, badet og koste oss i sommervarmen. Etterpå var jeg helt solgt. Det sa bare pang, smiler Ida som forteller at kjæresten er lærer og blant annet jobber med barnevernsbarn.

Hans far kommer fra Elfenbenskysten, mens moren er norsk.

Sjekkereplikker

I 2014 avslørte Gran-Jansen til Seoghør.no at hun har blitt utsatt for flere bake-relaterte sjekkereplikker, etter at hun dukket opp på TV i «Hele Norge baker».

- Det har vært interesse alle steder, ja. Det er jo sånn med nordmenn at med en gang de begynner å drikke, så blir de mer åpne.

- Det går mye i sånne litt kleine bakespøker, type «du som baker må jo være så søt», hehe. Og en del spør om jeg ikke kan lære dem å bake, sa hun lattermildt.

Lyssand sier til Se og Hør at han er stolt over innsatsen Gran-Jansen legger ned på «Farmen»-gården.

- Jeg er kjempeimponert over henne, sier han.

vIDEO: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling