Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Ida Gran-Jansen:

«Farmen kjendis»-Ida viste fram kjæresten: - Han er verdens beste

Kjæresten til «Farmen kjendis»-Ida stilte opp for henne. 

TROPPET OPP: Ida Gran-Jansen forteller at hun ikke ofte tar med seg kjæresten på rød løper, og at han nok synes det er litt ubehagelig. Begge poserte imidlertid velvillig for fotografene tirsdag kveld. Foto: Andreas Fadum
TROPPET OPP: Ida Gran-Jansen forteller at hun ikke ofte tar med seg kjæresten på rød løper, og at han nok synes det er litt ubehagelig. Begge poserte imidlertid velvillig for fotografene tirsdag kveld. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Tirsdag kveld var det duket for premiere på den siste filmen i «Pirates of the Caribbean»-rekka på Colosseum kino på Majorstuen i Oslo. Flere kjendiser, skuespillere og andre profiler dukket opp på det som vanligvis er den røde, i dette tilfellet grå, løperen.

Da «Farmen kjendis» gikk over skjermen tidligere i år, ble bakeblogger Ida Gran-Jansen en av landets mest omtalte mennesker. Hun kom til siste uke i serien, men måtte se seg slått av Leif Einar «Lothepus» Lothe.

- Verdens beste

Flere måneder har gått siden programmet gikk på lufta. Gran-Jansen har imidlertid ikke forduftet helt fra rampelyset. Tirsdag dukket hun opp med kjæresten på rød løper utenfor kinoen vest i Oslo.

- Han er ikke så ofte med på slik, og det kan hende at han dauer litt akkurat nå. Men han gjør det jo for min skyld, som egentlig er veldig snilt, sier hun.

Det var i januar at det ble kjent at 29-åringen hadde funnet kjærligheten med Eirik Lyssand (29). Det oppsto varme følelser mellom dem etter innspillingen av «Farmen kjendis» i fjor sommer.

- Vi har det veldig gøy sammen. Han er verdens beste, sier hun til Dagbladet på rød løper.

Gran-Jansen hadde for anledningen på seg en topp og et skjørt, et antrekk hun selv omtaler som passende for en piratfilm. Hun kunne fortelle at hun og Lyssand gledet seg stort til å se filmen, spesielt fordi den er regissert av to nordmenn.

Da Se og Hør omtalte det nye paret tidligere i år, fortalte bakekjendisen at det var under en løpetur at det oppsto varme følelser mellom henne og Lyssand.

- Jeg spurte Eirik om vi skulle ta en løpetur sammen. Vi løp Bygdøy rundt, badet og koste oss i sommervarmen. Etterpå var jeg helt solgt. Det sa bare pang, sa Ida og la til at kjæresten er lærer og blant annet jobber med barnevernsbarn.

Myggspray i håret

Det er ikke bare på bloggen at Gran-Jansen deler lekre oppskrifter. Hun har også skrevet flere kokebøker, og vant i 2013 TV 3-realityen «Hele Norge Baker». Hun har også ledet programmet «Idas fristelser». Det var likevel under «Farmen kjendis» at hun virkelig ble en av landets mest omtalte.

Under oppholdet var det få skjønnhetsprodukter som minnet om det man kunne finne hjemme i 2017. Da Dagbladet tidligere i år skrev en reportasje om hvordan realitydeltakerne opprettholdt hygienen og utseendet inne på gården, hadde Gran-Jansen noen lure tips på lager.

FINALEFEST: Leif Einar Lothe ble utropt som vinner av «Farmen Kjendis» 2017, 2.plassen gikk til Ida Gran-Jansen. En fornøyd Ida unner Lothe seieren og oppsummerer en tøff tid på gården. Video: Christian Roth Christensen / Reporter: Henriette Eilertsen Vis mer

- Brynene mine mistet fullstendig farge og jeg så av og til ut som et lik, forteller «Hele Norge Baker»-vinneren til Dagbladet.

Da fant 28-åringen ut at hun kunne bruke sot fra peisen, for å sette farge på dem igjen.

- Jeg fant en rusten spiker og dyppet den i sot fra peisen. Den fungerte perfekt som en øyenbrynspenn, sa Gran-Jansen, som også innrømte at det var deilig å gå uten sminke.

- Det er så sunt for huden å leve uten sminke på den måten vi gjorde. Det har den bare godt av. Jeg er ingen sminkedukke til vanlig, men det var ganske uvant i begynnelsen å gå rundt uten sminke, sa 29-åringen, som ellers er vant til å bli stylet før hun skal på TV.

Men det var ikke kun ansiktet Gran-Jansen valgte å pynte på.

- Av og til brukte vi myggsprayen som hårspray. Og en gaffel for å børste håret. Sistnevnte fungerte litt dårlig derimot!

KARAMELLPOPCORN: - Dette er så sinnsykt godt, og du kommer til å bli hekta! lover Ida Gran-Jansen. Video: TV6 Vis mer
Hele Norges coronakart