Du leser nå Dagbladet Pluss
INGEN KJÆRE MOR: «Farmen»-deltakeren Kristian Krubel Djupdal (21) er sikker på at han aldri kommer til å sitte beruset bak rattet igjen. Her i vante omgivelser med kyr, høy og rulletobakk, i et fjøs utenfor Gjøvik. Foto: Nina Hansen
INGEN KJÆRE MOR: «Farmen»-deltakeren Kristian Krubel Djupdal (21) er sikker på at han aldri kommer til å sitte beruset bak rattet igjen. Her i vante omgivelser med kyr, høy og rulletobakk, i et fjøs utenfor Gjøvik. Foto: Nina Hansen Vis mer

«Farmen» 2017:

«Farmen»-Kristian mistet lappen etter fyllekjøring

- En lærepenge, sier Kristian Krubel Djupnes (21) som fortsatt er uten lappen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

GJØVIK: - Det var bra at jeg ikke måtte i fengsel. Selv om det også hadde vært en erfaring.

Da Kristian Krubel Djupnes (21) ble plukket ut til å delta på årets «Farmen», sonet han fortsatt en promilledom. Riktignok var soningen med fotlenke unnagjort i våres - men det er ennå et halvt år igjen til Djupnes får sette seg bak rattet.

- Det er utrolig hvor fort man venner seg til å ikke ha førerkort, og det plager meg ikke overhodet. Straffen var fortjent, sier han.

Prøv Pluss for 1 krone

Få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer