«Farmen» 2017:

«Farmen»-Kristian mistet lappen etter fyllekjøring

- En lærepenge, sier Kristian Krubel Djupnes (21) som fortsatt er uten lappen.

INGEN KJÆRE MOR: «Farmen»-deltakeren Kristian Krubel Djupdal (21) er sikker på at han aldri kommer til å sitte beruset bak rattet igjen. Her i vante omgivelser med kyr, høy og rulletobakk, i et fjøs utenfor Gjøvik. Foto: Nina Hansen
INGEN KJÆRE MOR: «Farmen»-deltakeren Kristian Krubel Djupdal (21) er sikker på at han aldri kommer til å sitte beruset bak rattet igjen. Her i vante omgivelser med kyr, høy og rulletobakk, i et fjøs utenfor Gjøvik. Foto: Nina Hansen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

GJØVIK: - Det var bra at jeg ikke måtte i fengsel. Selv om det også hadde vært en erfaring.

Da Kristian Krubel Djupnes (21) ble plukket ut til å delta på årets «Farmen», sonet han fortsatt en promilledom. Riktignok var soningen med fotlenke unnagjort i våres - men det er ennå et halvt år igjen til Djupnes får sette seg bak rattet.

- Det er utrolig hvor fort man venner seg til å ikke ha førerkort, og det plager meg ikke overhodet. Straffen var fortjent, sier han.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer