Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

«Farmen» 2018:

«Farmen»-Lene hadde aldri vært kjæreste med ei jente før. Så traff hun Tonje

- Da jeg så henne, kjente jeg en følelse jeg aldri har kjent på før.

KJÆRESTER: Tonje Frøystad Garvik (29) og Lene Sleperud (29) har vært sammen i halvannet år. Denne høsten er begge å se i «Farmen», der de har fått særlig oppmerksomhet for å holde forholdet skjult. Foto: Nina Hansen / Dagbladet
KJÆRESTER: Tonje Frøystad Garvik (29) og Lene Sleperud (29) har vært sammen i halvannet år. Denne høsten er begge å se i «Farmen», der de har fått særlig oppmerksomhet for å holde forholdet skjult. Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer

- Jeg hadde akkurat kommet ut av et seks år langt forhold, og var egentlig ikke i humør til å sjekke opp noen. Så kikket jeg meg litt rundt i rommet, og traff blikket hennes. Da var det gjort, forteller Tonje Frøystad Garvik (29) til Dagbladet.

Det var under Oslo Pride-arrangementet i 2016 at 29-åringen traff sin nåværende kjæreste, Lene Sleperud (29), for første gang. Lene deltok noe tilfeldig på festivalen sammen med en homofil kompis, og hadde aldri vært romantisk involvert med ei jente før Tonje dukket opp.

- Da jeg så henne, kjente jeg på en følelse jeg aldri har kjent på før. Det var som om alt falt på plass, forteller Lene.

Hemmelig forhold

Gjennom de siste seks ukene har begge vært å se i tv-ruta, som en del av casten i årets «Farmen» på TV 2. Kjæresteparet bestemte seg tidlig for å skjule forholdet for de andre deltakerne - et taktisk hensyn for å unngå tidlig hjemreise.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?