MÅTTE TILKALLE LEGE: «Farmen»-deltakeren Mats Beylegaard Brennemo får seg en trøkk i kveldens episode. Foto: Alex Iversen / TV 2
MÅTTE TILKALLE LEGE: «Farmen»-deltakeren Mats Beylegaard Brennemo får seg en trøkk i kveldens episode. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer

«Farmen» 2017:

«Farmen»-Mats skadd under innspilling

Slår bakhodet etter ublidt møte med kommode.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): «Farmen»-deltakeren Mats Beylegaard Brennemo (28) skulle bare løfte opp et par sokker fra gulvet når en tung kommodelem treffer ham rett i bakhodet.

For 28-åringen resulterer smellen, som ikke er fanget på kamera, i påfølgende hodepine og kvalme.

- Jeg følte meg veldig uvel etterpå, og var redd for at jeg hadde fått en hjernerystelse, forteller telemarkingen til Dagbladet.

SENGELIGGENDE: Mats Beylegaard Brennemo følte seg uvel etter smellen. Foto: TV 2
SENGELIGGENDE: Mats Beylegaard Brennemo følte seg uvel etter smellen. Foto: TV 2 Vis mer

- Ble litt blod

I kveldens episode blir en lege tilkalt til tv-gården for å sjekke Brennemos helsetilstand. Legen kommer fram til at 28-åringen har fått en mild hjernerystelse som følge av møtet med kommodelJemmen.

- Hva skjedde egentlig?

- Jeg og Trym (Trym Nygaard Løken) var i storbondehuset og ryddet i klærne våre. Uheldigvis sto jeg bøyd, rett under kommodelemmen, da den plutselig falt ned. Jernknotten traff meg først, så det ble litt blod, forteller han.

Selv om Brennemo er sengeliggende i deler av kveldens episode, kommer han seg på beina igjen utover dagen.

Dagbladet har vært i kontakt med TV 2, som ikke har noe å tilføye i saken.

- Må være tøff i huet

Det er ikke første gang noen havner i en ulykke på «Farmen». I 2013 ble eksempelvis deltakeren Anne Beate Rye Teigen kjørt til sykehus i all hast etter å ha blitt løpt ned av en hest.

Da Dagbladet snakket med Mats Beylegaard Brennemo i forkant av «Farmen»-oppholdet, spådde 28-åringen at han trolig ville innta rollen som gårdens underdog.

- Jeg har ingen gårdserfaring, men er en arbeidskar som lærer fort. Spillmessig må jeg være tøff i huet, men sørge for å være grei mot alle, sa han blant annet.

«Farmen» er inne i sin tredje uke på tv, og forrige søndag var det sørlendingen Vidar Helseth (38) som måtte takke for seg.

Mens finnmarkingen Line Suomalainen (55) var den første deltakeren til å ryke ut av programmet, valgte oslojenta Thale Myhre (24) å trekke seg brått grunnet sykdom.

FARMEN 2017: Programleder Gaute Grøtta Grav viser Dagbladet rundt på årets «Farmen»-gård. Video: Miriam Bakkejord / DagbladetVideo: Miriam Bakkejord Vis mer Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer