«Farmen»-medaljens bakside: - Jeg hadde bare lyst til å bli glemt

Å smykke seg med tittelen som «Farmen»-vinner er en drøm for mange. Men medaljen har også en bakside.

HELT TIL TOPPS: Ingvild Skare Thygesen (24), Snorre Rotbæk (46) og Laila Lochert (41) har alle vunnet hver sin sesong av «Farmen». Nå forteller de om tida etter deltakelsen i et av Norges mest populære realityprogram. Foto: Lars Eivind Bones, Tor Erik H. Mathiesen, Hege Abrahamsen / Dagbladet
HELT TIL TOPPS: Ingvild Skare Thygesen (24), Snorre Rotbæk (46) og Laila Lochert (41) har alle vunnet hver sin sesong av «Farmen». Nå forteller de om tida etter deltakelsen i et av Norges mest populære realityprogram. Foto: Lars Eivind Bones, Tor Erik H. Mathiesen, Hege Abrahamsen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I år er det 16 år siden realitykonseptet «Farmen» inntok norske tv-skjermer for første gang. Siden den gang har det populære tidsreiseprogrammet, der 14 deltakere skal leve slik våre forfedre gjorde for 100 år siden, underholdt nordmenn gjennom tolv sesonger - med en trettende på hell.

Førstkommende søndag får vi vite om det er Amalie Snøløs (21), Halvor Sveen (47) eller Eunike Hoksrød (39) som vinner den velkjente kampen for tilværelsen. Men hvordan har det gått med de foregående vinnerne?

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer