Tonje Frøystad Garvik og Lene Sleperud:

Farmen-paret flytter sammen

- Vi håper at vi finner drømmeleiligheten sammen.

FLYTTER SAMMEN: Tonje Frøystad Garvik (29) og Lene Sleperud (29) blir samboere. Foto: Nina Hansen / Dagbladet
FLYTTER SAMMEN: Tonje Frøystad Garvik (29) og Lene Sleperud (29) blir samboere. Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Fjorårets «Farmen»-vinner Tonje Frøystad Garvik (29) og kjæresten Lene Sleperud (29) blir samboere.

Det var TV 2 som først omtalte saken.

Paret deltok begge under innspillingen av den kjente reality-serien i 2018. De har vært kjærester i to og et halvt år, og nå har de bestemt seg for å selge sine leiligheter i Oslo og flytte sammen.

- Det blir veldig hyggelig å bo sammen. Jeg føler jo at vi bor veldig oppå hverandre allerede, sier Frøystad Garvik til Dagbladet, og fortsetter:

View this post on Instagram

Rød løper og boblene står klar før et forrykende show!🥂✨ Vi lover både latter og tårer mens vi gjør vårt for å støtte Plan Norges arbeid mot barneekteskap! Annethvert sekund giftes en jente bort og blir offer for barneekteskap. Det er 12!!! Millioner barn i året! Showet tar deg med på en tidsreise gjennom de ulike norske bryllupstradisjonene. Fra år 800 og frem til dagen idag der likekjønnede kan gifte seg i kirken. Normalisering av homofili har virkelig vært en kampsak for oss og var hovedgrunnen til vår deltagelse i Farmen. Denne kvelden har @modernnorwegianfairytales fått frie tøyler og stylistene får style oss opp med krøller, sminke og brudekjoler. Dette blir en drømmedag😍 Det blir mange kjente fjes som gleder seg til å se DEG i publikum! Det vil være bar for de som vil ha et glass vin, en flaske eller et vors før du kanskje vil videre på byen. Barneekteskap er i dag en av de største hindringene for skolegang, frihet og likestilling for jenter- og for utvikling i fattige land. Billettene kan kjøpes på deltager.no ( Link i BIO) ———————————————————— Modern Norwegian Fairytales is arranged for income for Plan's work against child marriage. Every other second, a girl is forced into child marriage. In total, that means 12 million children a year, often the men are much older than them. Child marriage is today one of the biggest obstacles to schooling, freedom and equality for girls and for development in poor countries. Tickets can be purchased at deltager.no

A post shared by Lene Sleperud (@leneslep) on

- Det er jo en stor investering i forholdet å selge begge leilighetene og kjøpe ny sammen, men det føles riktig for oss å gjøre nå.

Garviks leilighet skal allerede være lagt ut for salg, og paret håper å ha flyttet sammen inn i en ny leilighet før sommeren.

- Da vil en ikke oppleve at en bor i «min» eller «din» leilighet, da blir det vår, noe både jeg og Lene tror blir veldig hyggelig. Så får vi håpe at vi klarer å finne drømmeleiligheten sammen, sier den tidligere «Farmen»-vinneren videre.

Finale-kaos

De begge deltok i fjorårets Farmen-sesong, hvor Frøystad Garvik stakk av seieren og hvor kjæresten Lene endte på en fjerdeplass.

Men seieren gikk ikke upåaktet hen. Det ble mildt sagt høy temperatur etter at siste episode av «Farmen» ble sendt i fjor. Garviks motfinalist Kjetil Nørstebø (28) beskyldte nemlig vinneren Tonje Frøystad Garvik (29) for juks, og etter det har vennskapet de fikk på gården aldri blitt det samme.

Til tross for Nørstebøs påstander, valgte TV 2 å ikke endre på resultatet, og avviste også at det lå juks bak seieren. Frøystad Garvik fikk derfor beholde både bilen og hytta hun hadde vunnet.

I januar kunne imidlertid «Farmen»-vinneren avsløre overfor Dagbladet at hun ville selge bilen, og bare beholde hytta.

Nå, drøye to måneder seinere, er bilen fremdeles ikke solgt.

Slet med å få solgt vinner-bilen

I et innlegg på Facebook skrev nemlig Frøystad Garviks kjæresten at de nå i samarbeid med Kia Ensjø har valgt å sette ned prisen på bilen med hele 20 000 kroner. Til Dagbladet fortalte 29-åringen nylig hvorfor.

Kia har kjørt en kampanje på bilen, og det er de som har stått for hele prosessen som har med salget å gjøre, sa hun til Dagbladet i forrige uke.

Selv om det er flere måneder siden Frøystad Garvik stakk av med seieren, har hun hatt lite å gjøre med bilen.

KLINER TIL: Kjæresteparet Lene Sleperud og Tonje Frøystad Garvik ble kjent for hele Norge da de deltok i «Farmen». Men lenge før deltakelsen i det populære reality-programmet, var paret å se på skjermen i en helt annen setting. Video: Tresori Diamanter og Dagbladet Vis mer

- Jeg har ikke prøvekjørt den engang, delte hun lattermildt.

Ifølge realityprofilen står den splitter nye bilen på bruktbilavdelinga hos Kia. Det reagerer hun på.

- Det er tydeligvis fordi den allerede er registrert. Det er litt rart, men trenger ikke ha noe å si for salget, sier hun og legger til:

- Men de fleste som ønsker å kjøpe bruktbil går jo antakelig for en billigere utgave, tror Tonje.

- Hvorfor vil du selge bilen egentlig?

- Det er så enkelt som at når du skal bygge hytte, så må du ha 40 prosent i egenkapital for å få kjøpt tomten. Hvis bilen går for 400 000, har vi akkurat det vi trenger. I tillegg har vi også en bil fra før, men skulle vi solgt den så hadde vi ikke fått like mye.

Holdt forholdet skjult

Inne på Farmen-gården i fjor høst, valgte kjæresteparet å holde forholdet skjult for de andre deltakerne. Det tok hele åtte uker før 29-åringene slapp katta ut av sekken.

Jentene valgte å fortelle at de er kjærester overfor Kjetil Nørstebø (28) og Karianne Sissener Amundsen (27), deltakerne de har fått best kontakt med, etter å ha fått vite om «Torpets» eksistens.

- Da vi skjønte at en utslått deltaker ville komme tilbake til «Farmen», som mest sannsynlig visste om vår relasjon, ble det umulig å holde på hemmeligheten lenger, sa Lene Sleperud til Dagbladet i november i fjor.

På tv får både Nørstebø og Amundsen bakoversveis av kjæresteavsløringen. Særlig førstnevnte reagerer med sjokk.

- Med all respekt så er vel jeg den viktigste oppi det her. Selv om det var kult å få vite at de er kjærester, ble jeg helt satt ut, fortalte Nørstebø til Dagbladet da nyehten sprakk i november i fjor.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer