Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

«Farmen»-paret har forlovet seg

Traff hverandre på realitygården i 2011.

SKAL GIFTE SEG: De tidligere «Farmen»-deltakerne Morten Emil Bergan og Synne Bolstad har forlovet seg. Foto: John T. Pedersen / Dagbladet
SKAL GIFTE SEG: De tidligere «Farmen»-deltakerne Morten Emil Bergan og Synne Bolstad har forlovet seg. Foto: John T. Pedersen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Realitydeltakerne Morten Emil Bergan og Synne Bolstad har forlovet seg.

Paret, som traff hverandre under innspillingen av realityprogrammet «Farmen» i 2011, bekrefter overfor Dagbladet at de har tatt forholdet et steg videre.

- Det stemmer at vi har forlovet oss, sier Bolstad, som opplyser at paret ikke ønsker å kommentere saken ytterligere.

- Spesielt å møtes under de forholdene

Det er snart fem år siden tv-seerne ble vitne til romantikken som oppsto mellom Bergan og Bolstad inne på «Farmen»-gården. Det første kysset kom imidlertid mens tv-kameraene var skrudd av.

Paret bekreftet seinere overfor God Kveld Norge at de hadde funnet kjærligheten.

Til Dagbladet har Bolstad tidligere forklart at det ikke var helt enkelt å holde «Farmen»-romansen like varm etter tv-oppholdet.

- Det er jo veldig spesielt å møtes under de forholdene. Vi ble jo egentlig ikke kjærester før en måned eller to etter at innspillinga var over. Én ting er de forholdene man lever under inne på gården, en annen ting er å komme tilbake til ditt virkelige liv og skal leve som du gjorde før du dro inn. Det er en fin balansegang, sa hun den gang.

Flere «Farmen»-par

Det nyforlovede paret er ikke de eneste som har funnet sammen etter «Farmen».

I 2008 fant «Farmen»-vinner Silje Hvarnes tonen med programlederen Gaute Grøtta Grav. I dag er de gift og har to barn.

Deltakerne Ingvild Skare Thygesen og Endre Aabrekk, som deltok i 2012, ble kjærester og flyttet sammen etter «Farmen». De gikk hvert til sitt året etterpå.

I fjor høst svirret kjæresteryktene mellom Charlotte Jacobsen og Eilev Bjerkerud. I april annonserte de to imidlertid at romansen var over.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!