Eunike Hoksrød og Frank Tore Aniksdal:

«Farmen»-paret tar forholdet videre

Sa opp jobben for kjærligheten.

SAMBOERE: Frank Tore Aniksdal og Eunike Hoksrød fant kjærligheten etter «Farmen»-deltakelsen. Nå flytter de sammen. Foto: Alex Iversen / TV 2
SAMBOERE: Frank Tore Aniksdal og Eunike Hoksrød fant kjærligheten etter «Farmen»-deltakelsen. Nå flytter de sammen. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I slutten av februar kunne «Farmen»-duoen Eunike Hoksrød (41) og Frank Tore Aniksdal (50) røpe at de var mer enn venner, og at de hadde blitt et par etter at de møttes på gården i fjor.

- Det hele er bare veldig hyggelig og overraskende for oss begge, men er ikke noe vits i å holde tilbake når begge føler det samme. Vi er impulsive begge to og livet er bra om dagen, fortalte Eunike til Se og Hør den gang.

Og nå tar de to turtelduene forholdet videre og blir samboere.

Eunike har ifølge TV 2 sagt opp jobben i Tønsberg, og flytter sammen med kjæresten i båten hans i Stavanger. Overfor Dagbladet forteller hun at det føles sprøtt, men at det er sånn hun er som person.

- Det må prøves, eller så hadde jeg nok angra, sier hun.

Fram til nå har Hoksrød pendlet til kjæresten nesten hver helg siden desember, noe som har resultert i 14 timer med tog i uka. Selv om det har fungert til nå, har det ikke vært optimalt.

- Det har blitt mye tog, men det er det verdt. Ting blir mye lettere nå når vi flytter sammen, det blir deilig. Det blir nok en god greie for oss, tror hun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer