Tove Moss:

«Farmen»-profil avslører kjæreste

Lykken smiler for Tove Moss.

I ET FORHOLD: Tove Moss avslører kjæreste. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør
I ET FORHOLD: Tove Moss avslører kjæreste. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør Vis mer
Publisert

Tove Moss (36), som ble kjent for det norske folk under fjorårets sesong av «Farmen», avslører fredag på Facebook at hun har fått seg kjæreste.

Til Dagbladet avslører Moss hvordan hun møtte sin utkårede, Kenneth Solvik.

- Jeg hadde faktisk ikke trodd jeg skulle si det i og med at datingsider ikke er helt min greie, men vi møttes faktisk på Tinder, forteller hun.

Videre forklarer TV-profilen at de skrev med hverandre en stund før de besluttet å møtes for en tur rundt Mosvannet som hun beskriver som et fint turområde i Stavanger.

- Etter denne turen ble det flere møter og kjemien var så god at vi begynte å date.

Paret ble sammen i midten av juli.

SVETT: Observante «Farmen»-seere la merke til Simons svette rygg en tidlig morgen på storbondehuset. Nå forklarer han og Tonje sekvensen. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

- Så forholdet er relativt ferskt, men det føles helt riktig å ta dette steget og begge sier at det føles som om vi har kjent hverandre i flere år, forteller hun, og legger til:

- Jeg er veldig forelsket og kjenner samtidig på en indre ro og trygghet på at jeg har funnet min trygge havn og anker i livet.

Moss er utdannet lydterapeut, noe som blant annet kom fram under «Farmen» i fjor. Hun har også startet sitt eget smykkemerke.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer