Tonje Frigstad:

«Farmen»-profil avslører ny jobb

Tonje Frigstad er klar for nye utfordringer etter «Farmen»-deltakelsen.

DUO: Simon Tronstad jacobsen og Tonje Frigstad er begge med i årets «Farmen». Nå røper sistnevnte ny jobb. Foto: Morten Eik / Se og Hør
DUO: Simon Tronstad jacobsen og Tonje Frigstad er begge med i årets «Farmen». Nå røper sistnevnte ny jobb. Foto: Morten Eik / Se og Hør Vis mer
Publisert

Tonje Frigstad (21) har blitt en av de mest profilerte deltakerne i årets «Farmen»-sesong. Sammen med Simon Tronstad Jacobsen har hun blant annet stått for årets «Farmen»-flørt.

Nå kan hun imidlertid avsløre at deltakelsen har gitt henne nye muligheter på jobbfronten. «God kveld Norge»-programleder Sophie Elise Isachsen (26) befinner seg for tida på ferietur i USA, og i hennes fravær skal 21-åringen steppe inn som vikar.

Det melder TV 2.

- Jeg ble litt: «What?». Jeg hadde ikke sett dette for meg, men jeg sa ja med en gang! Det er jo en superkul mulighet som det er vanskelig å si nei til, uttaler Frigstad til TV 2.

Hun legger til at hun ikke har erfaring som programleder fra tidligere, men at det alltid har vært en liten drøm.

ROMANTISK: Simon Tronstad og Tonje Frigstad har hatt en pågående flørt inne på «Farmen». I onsdagens episode kom det etterlengtede kysset. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

- Vær nysgjerrig

I to uker framover skal hun lede programmet, sammen med Niklas Baarli. Nå gleder Baarli (32) seg til å dele jobbhverdagen med nok en ny makker.

- Jeg gleder meg veldig til å bli bedre kjent med Tonje, og ikke minst få enda en ny venn og kvinne i livet mitt! Jeg skal lære henne alt jeg kan, og det kommer til å gå fort for det er ikke så mye, spøker Baarli til kanalen.

Også Isachsen er positiv til vikaren og har god tro på at 21-åringen takler rollen fint. Selv hadde hun litt mer erfaring ta hun tok midlertidig over roret for Marte Bratberg (32), og deler gladelig sine tips videre:

- Slapp av, og behandle hvert intervju som en samtale og vær nysgjerrig på dem du snakker med så går det fint, sier Isachsen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer