Charlotte Jacobsen:

«Farmen»-profilen røper gladnyhet

«Farmen»-Charlotte kan bekrefte at hun og kjæresten har blitt foreldre for første gang.

MOR: TV-profilen har blitt mor for første gang. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
MOR: TV-profilen har blitt mor for første gang. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Publisert

Charlotte Jacobsen (27) var å se i TV 2-programmet «Farmen» for snart seks år siden. Inne på gården fant hun tonen med Eilev Bjerkerud (31), men året etter tok imidlertid romansen slutt.

I 2017 fant hun kjærligheten på ny med Mathias Ottoson (28), og fire år seinere ble det kjent at paret ventet barn sammen.

«Vi gleder oss til sommeren», skrev hun til et bilde hvor Ottoson holder godt rundt henne, og hun stolt viser frem et ultralydbilde.

- Vi tror det blir veldig fint og gleder oss selvsagt utrolig mye, kunne hun fortelle til Dagbladet den gang.

STORMFORELSKA: Henrik Elvejord Borg er lykkelig forlovet med den svenske influenceren Lisa Anckarman. Nå røper de detaljer om det kommende bryllupet. Video: Rød Løper Vis mer

Nå kan Jacobsen bekrefte overfor Dagbladet at er paret blitt foreldre for første gang.

- Stolte og takknemlige

På Facebook kunne den nybakte faren dele nyheten om at deres første barn er født, og kan samtidig røpe navnet til dattera.

«18. juli kom verdens fineste Mollie til verden. Vi er så stolte og takknemlige», skriver han i innlegget.

Jacobsens Instagram-følgere har fått et innblikk i graviditeten, der den tidligere «Farmen»-deltakeren har delt bilder under prosessen.

Tidligere avslørte blant annet Jacobsen kjønnet på babyen i forbindelse med et Instagram-innlegg fra TV-profilens babyshower.

«For en dag! Ble overrasket av noen av mine fine jenter med babyshower i går. Heldige meg og lille frøkna som har dere rundt oss! Tusen, tusen takk», skrev hun under innlegget, og la ved emneknaggen #itsagirl som oversettes til «det er en jente».

LYKKEN SMILER: Realityserien «Too Hot To Handle» ble fort en seersuksess på Netflix, og nå har en av de mest sentrale deltakerne store nyheter å komme med. Video: Netflix / Rød Løper Vis mer

Forlovet seg

De nybakte foreldrene møttes for første gang da hun jobbet som modell under Oslo Fashion Week i 2016.

- Jeg møtte mora til Mathias på moteuka, og hun fortalte meg at hun hadde en singel sønn! Vi møtte hverandre for første gang i august 2016, men det var ikke før i desember at vi begynte å treffe hverandre ofte. Siden har vi vært sammen nesten hele tida, har hun tidligere fortalt til Dagbladet.

I fjor tok imidlertid duoen forholdet et steg videre ved å forlove seg, noe som Jacobsen kunne røpe til følgerne sine på sin Instagram-profil.

Her viser hun stolt frem den skinnende forlovelsesringen.

«Jeg sa selvfølgelig JA», skrev 27-åringen opprømt under bildet.

- Det er veldig, veldig stas, og var veldig overraskende. Helt fantastisk. Det er litt surrealistisk, men det er jo dette man har drømt om, fortalte hun til Dagbladet i fjor om forlovelsen.

Tonje Frøystad Garvik og Lene Sleperud åpner opp om prosessen de var gjennom for å bli gravide. Video: Dagbladet / Frank Karlsen Vis mer

Frieriet utspant seg da paret var på en norgesferie sammen, hvor de reiste rundt og sov i bilen som Ottson hadde bygd om.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer