Charlotte Jacobsen:

«Farmen»-profilen røper gravidnyhet

Paret venter barn et halvt år etter de forlovet seg.

VENTER BARN: Charlotte Jacobsen og forloveden Mathias Ottoson skal bli foreldre til sommeren. Foto: Privat
VENTER BARN: Charlotte Jacobsen og forloveden Mathias Ottoson skal bli foreldre til sommeren. Foto: Privat Vis mer
Publisert

Charlotte Jacobsen (27) var å se i TV 2-programmet «Farmen» for snart seks år siden. Inne på gården fant hun kjærligheten med Eilev Bjerkerud (31), men året etter tok imidlertid forholdet slutt.

I 2017 fant hun kjærligheten på ny med Mathias Ottoson (28), og i fjor tok duoen forholdet et steg videre ved å forlove seg.

Nyheten delte Jacobsen den gang på Instagram-profilen sin hvor hun stolt viste fram forlovelsesringen.

- Det er veldig, veldig stas, og var veldig overraskende. Helt fantastisk. Det er litt surrealistisk, men det er jo dette man har drømt om, fortalte hun til Dagbladet i fjor om forlovelsen.

Nå, seks måneder seinere, røper den tidligere «Farmen»-deltakeren at hun og Ottoson venter sitt første barn sammen.

SJOKK: Influencer Lainey Marie avslører på sin YouTube-kanal at hun er gravid - og mye lengre på vei enn hun trodde. Video: Laineymariebeauty / Youtube Vis mer

Venter barn

Det avslører hun i et innlegg på Instagram.

«Vi gleder oss til sommeren», skriver hun til et bilde hvor Ottoson holder godt rundt henne og hun stolt viser fram et ultralydbilde.

Overfor Dagbladet bekrefter Jacobsen at hun er gravid, og at de skal bli foreldre til sommeren.

- Vi tror det blir veldig fint og gleder oss selvsagt utrolig mye, sier Jacobsen.

Som nevnt var det i fjor at Ottoson gikk ned på et kne og fikk ja fra Jacobsen. Frieriet utspant seg da paret var på en norgesferie sammen, hvor de reiste rundt og sov i bilen som Ottson hadde bygd om.

- Det var strålende sol i går og Mathias hadde sjekket været uten at jeg hadde fått det med meg. Det var visst ikke meldt like fint de andre dagene, så han sa han måtte slå til, selv om det var helt på starten av ferien, fortalte hun til Dagbladet i fjor, og fortsatte:

- Vi var på toppen alene, og det var helt nydelig.

GIFTEKLAR: «Ex on the beach»-profil Henrik Borg skal gifte seg med sin svenske kjæreste Lisa. Nå ønsker han seg barn. Video: Rød Løper Vis mer

Sommerbryllup

Paret hadde den gang ikke rukket å snakke noe særlig om når de så for seg at de skal gifte seg, men Jacobsen kunne fortelle at de ikke hadde planer om å være forlovet i mange år før de blir mann og kone.

- Vi har sagt at det ikke skal gå ti år, men vi vet ikke helt når det blir annet enn at det blir et sommerbryllup, la hun til.

Jacobsen og Ottosson møttes da førstnevnte jobbet som modell under Oslo Fashion Week i 2016. 28-åringen hadde ikke sett på «Farmen» da kjæresten var med, men mora hans hadde fulgt med iherdig.

- Jeg møtte mora til Mathias på moteuka, og hun fortalte meg at hun hadde en singel sønn! Vi møtte hverandre for første gang i august 2016, men det var ikke før i desember at vi begynte å treffe hverandre ofte. Siden har vi vært sammen nesten hele tida, har hun tidligere fortalt til Dagbladet.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer