Thor Haavik:

«Farmen»-Thor avslører kjæreste

- Vi har i noen måneder holdt det for oss selv og våre nærmeste, skriver Thor Haavik.

IKKE SINGEL: Thor Haavik røper gladnyhet. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
IKKE SINGEL: Thor Haavik røper gladnyhet. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Presten Thor Haavik, som ble et kjent fjes for mange under fjorårets «Farmen»-sesong, deler fredag den hyggelige nyheten om at han har fått seg kjæreste.

«Vænnar, her kommer en personlig gladnyhet: Julie er kjæresten min», skriver han under et bilde av seg selv og en brunette på Instagram.

«Vi har i noen måneder holdt det for oss selv og våre nærmeste. Siden noen medier har fanget det opp og stilt en del spørsmål, velger jeg å bruke dette innlegget til å formulere noen svar», fortsetter han.

Det var VG som omtalte kjærestenyheten først.

Videre svarer han på spørsmål om hvordan de møttes, hvorfor det ble Julie og tanker om framtiden. Han røper også at Julie er hans første kjæreste.

AVVIST: Maria Stavang får ikke med seg kjæresten Magnus Devold hjem til jul. Reporter: Thale Kristensen. Video: Thea Hope. Klipp: Celina Morken Vis mer

«Hvordan er det å få sin første kjæreste? Det er spesielt, og en helt ny opplevelse. Jeg har sjeldent kjent på forelskelsesfølelse, så det er fint å ha. Spesielt når det også fornuftsmessig er en så flott person», skriver han om sin nye flamme.

Avslutningsvis skriver han at det fortsatt er litt tidlig å si, men at han håper Julie er drømmedama i livet sitt.

Dagbladet har foreløpig ikke lykkes få en kommentar fra Thor Haavik.

Dette så han etter

I fjor avslørte Haavik overfor Dagbladet at det han så etter i en framtidig kjæreste, var en som virkelig bryr seg om andre mennesker, har et morshjerte og er interessert i andre.

- Det er veldig viktig, og så blir man jo forelsket i utseendet og personlighet. Det må være noen man blir forelsket i som jeg gjerne har samme interesser med. Siden troen er så stor i livet mitt, så håper jeg vi kan dele det, avslørte han.

TAR TIL TÅRENE: Helene Myhre er Årets influencer reise og friluftsliv og måtte ta til tårene da hun takket sin ekskjæreste og livspartner Simon som har vært med henne på turer. Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer