«Farmen»-Thor legger seg flat

Beklager etter helgas festing.

BEKLAGER: Presten Thor Haavik legger seg flat etter helgas festing, som de siste dagene har blitt mye omtalt i media. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør
BEKLAGER: Presten Thor Haavik legger seg flat etter helgas festing, som de siste dagene har blitt mye omtalt i media. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Søndag omtalte flere medier, deriblant Dagbladet, hvordan flere av deltakerne fra fjorårets «Farmen»-sesong festet sammen uten å virke særlig opptatt av corona-restriksjonene - ut fra dokumentasjonen å regne.

Underveis i sammenkomsten ble det nemlig lagt ut videoer og bilder i flere sosiale medier, blant annet fra en fest lørdag kveld, der de sto tett i tett og drakk sprit fra samme flaske.

Festen skjedde i forbindelse med en tur til Lakselv kirke, der Thor Haavik skulle holde en gudstjeneste. Inntekten fra gudstjeneste gikk til inntekt for at kirken skal holde åpent gjennom vinteren.

14 av fjorårets deltakere var til stede på den mye omtalte festen, og nå velger Haavik selv å legge seg langflat. Det gjør han i et innlegg på Instagram.

«Å signalisere utad at man ikke tar hensyn til restriksjoner er dårlig og lite forbilledlig. Det beklager jeg at jeg med Dagens Ord gjorde på lørdag. Vi handlet i god tro på at siden vi hadde testet oss både før vi dro og når vi kom fram (med bare negative prøver) så var vi å regne som en kohort», skriver han i innlegget.

Videre skriver han at han burde signalisert tydeligere at gjengen var i samme kohort.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer