Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

«Farmen» 2017:

«Farmen»-Trym angrer på at at han ikke var mer kynisk. I kveld måtte han reise hjem

- En glipp.

RØYK UT: Telemarkkjøreren Trym Nygaard Løken tapte øksekast-tvekampen mot Kristian Kruben Djupnes (21) i kveldens «Farmen»-episode, og er dermed ute av realitykonkurransen. Foto: Alex Iversen / TV 2
RØYK UT: Telemarkkjøreren Trym Nygaard Løken tapte øksekast-tvekampen mot Kristian Kruben Djupnes (21) i kveldens «Farmen»-episode, og er dermed ute av realitykonkurransen. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Årets «Farmen»-deltakere minker stadig i antall, og i kveld var det telemarkkjøreren og modellen Trym Nygaard Løkens (23) tur til å takke for seg.

GA ALT: Trym Nygaard Løken hadde gode sjanser for å vinne «Farmen»-tvekampen, men bommet på det første øksekastet. Det ble avgjørende. Foto: Alex Iversen / TV 2
GA ALT: Trym Nygaard Løken hadde gode sjanser for å vinne «Farmen»-tvekampen, men bommet på det første øksekastet. Det ble avgjørende. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer

23-åringen ble utpekt til såkalt andrekjempe av meddeltaker Kristian Krubel Djupnes (21) tidligere i programmet, men nådde ikke opp mot nordlendingen i den avgjørende øksekast-tvekampen.

- Det gikk ikke helt som jeg hadde håpet. Konkurransen var jevn, men jeg bomma på den første blinken. Det var en glipp, forteller Nygaard Løken til Dagbladet.

Angrer

Som andrekjempe fikk idrettsutøveren velge hvilken tvekamp-gren det skulle konkurreres i. Når han ser tilbake på resultatet fra konkurransen, og hvilke andre alternativer han hadde, angrer den utslåtte deltakeren på tvekamp-valget.

- Jeg burde nok ha vært mer kynisk og valgt en annen gren enn øksekast, men der og da føltes det riktig. Samtidig tok jeg litt hensyn til Kristian, for jeg visste at han også ville bli værende på gården.

- Hva med din egen deltakelse?

- Jeg skulle gjerne vært der lenger, og var ikke ferdig på «Farmen». Men Kristian var rett og slett bedre enn meg. Selv om jeg hadde blanda følelser, var det helt greit å komme hjem også, sier 23-åringen.

Oslomannen fikk fire uker på tv-gården, der visjonen er å leve slik nordmenn gjorde for 100 år siden, og synes det var en bisarr opplevelse å plutselig returnere til 2017.

Gikk ned åtte kilo

- Det var en veldig brå overgang, og hverdagen slo hardt tilbake. Det første jeg gjorde var å snakke med lillebroren min på FaceTime - bare det å holde en mobil i hånda var merkelig, sier Nygaard Løken.

I forkant av oppholdet meddelte 23-åringen at han var bekymra for det lave matinntaket på tv-gården, spesielt med tanke på å holde treningsformen ved like. Under innspillingen rakk han å miste hele åtte kilo.

- Det var en skrapa Trym som kom ut, for å si det sånn. Det tok litt tid å hente seg inn igjen, både i forhold til trening og mat, men i dag er jeg tilbake der jeg vil være, sier han.

Totalt sett er Nygaard Løken fornøyd med egen tv-opptreden. Men som meddeltaker Mats Beylegaard Brennemo tidligere har påpekt overfor Dagbladet, synes 23-åringen at han av til ble framstilt «i overkant lat».

- Det er noen episoder der det ser ut som jeg sover veldig mye, og det har blitt klippet til. Men det er ikke noe jeg går rundt og tenker på, presiserer han.

Frierbrev

Etter at ansiktet hans dukket opp på tv, der det også har vært fokus på 23-åringens utseende, har «Farmen»-deltakeren merket en pågang av henvendelser fra publikum. Ofte fra det motsatte kjønn.

- Det har vært en del meldinger, og noen spør om vi skal møtes. Jeg har svart noen, men det fortsatt mange uleste, forteller Nygaard Løken, som legger til at han fremdeles er singel.

Et av målene realitydeltakeren hadde før «Farmen» var å sette telemarkkjøring, der han er ranket som nummer to i verden, på kartet.

FARMEN 2017: Programleder Gaute Grøtta Grav viser Dagbladet rundt på årets «Farmen»-gård. Video: Miriam Bakkejord / DagbladetVis mer Vis mer

- Deltakelsen har sørget for økt fokus og flere henvendelser fra potensielle sponsorer for skikarrieren, sier han.

- Hva med modelltilbud?

- Ikke noe mer enn vanlig, svarer 23-åringen.

Forlot gården frivillig

Med Nygaard Løken ute av «Farmen» står åtte deltakere i igjen i kampen om hytte og bil.

Forrige søndag var det sykepleieren Sunniva Dortea Thorsen som måtte forlate tv-gården - etter en følelsesladd tvekamp mot 21 år gamle Amalie Snøløs (21).

Thorsen forlot «Farmen» bare halvannen time, i tv-tid, etter at nevnte Mats Beylegaard Brennemo (28) valgte å trekke seg fra programmet på grunn av en hjernerystelse.

Tidligere har også oslojenta Thale Myhre (24) valgt å reise frivillig hjem fra tv-gården, da verken kropp eller hode ville spille på lag.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!