«Farmen» 2017:

«Farmen»-Vidar brøt sammen etter tv-exit: - Taklet det forferdelig dårlig

Følelsene tok overhånd for sørlendingen.

RØYK UT: Sørlendingen Vidar Helseth (38) er den tredje deltakeren som forlater årets «Farmen». Det ble en følelsesladd affære. Foto: Alex Iversen / TV 2
RØYK UT: Sørlendingen Vidar Helseth (38) er den tredje deltakeren som forlater årets «Farmen». Det ble en følelsesladd affære. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Det ble med to «Farmen»-uker for barnehageonkelen Vidar Helseth (38). Etter å ha møtt en komplett uslåelig Halvor Sveen (47) til sleggekamp i kveldens episode, måtte sørlendingen innse at gårdseventyret brått var over.

TV-exiten ble imidlertid en langt mer tårevåt affære enn planlagt for Helseth.

Etter å ha tatt farvel med de andre deltakerne på gården, og beveget seg bort til kamera for å oppsummere sitt realityopphold, tar følelsene fullstendig overhånd for tobarnsfaren.

Sliter med samvittighet

- Jeg var utrolig lei meg på grunn av et valg jeg hadde gjort inne på gården, og sleit med dårlig samvittighet. Det var også veldig merkelig å innse at alt var over, for jeg hadde hatt det så fint på gården. Jeg taklet det forferdelig dårlig, forteller Heltseth til Dagbladet.

I promoklippet til morgendagens episode kommer det fram at 38-åringen ikke bare har lovet å utpeke tvekampmotstander Halvor Sveen til den neste storbonden, men også meddeltaker Camilla Cox Barfot (31). I «Farmen»-universet får alltid deltakeren som reiser hjem muligheten til å velge hvem som skal lede neste ukesoppdrag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer