Ellie Goulding:

Faster i 40 timer. Slaktes

Stjernas diett-prat kan trygt sies å ikke ha gått upåaktet hen.

RØPER DIETT: Sangstjerna Ellie Goulding delte i helga sin diett som blant annet innebærer å faste i 40 timer. Det har skapt reaksjoner. Foto: NTB Scanpix
RØPER DIETT: Sangstjerna Ellie Goulding delte i helga sin diett som blant annet innebærer å faste i 40 timer. Det har skapt reaksjoner. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

De siste åra har flere av verdens største stjerner gått ut og fortalt om diettene sine. En av dem er den britiske supermodellen Naomi Campbell (49) som i fjor brettet ut om hvordan hun opprettholdt sin slanke figur.

I tv-programmet fortalte supermodellen at hun enkelte dager kunne finne på å droppe maten til fordel for leskedrikk. Til dette svarte klinisk ernæringsfysiolog ved Oslo universitetssykehus, Tine Sundfør, at det er usunt å være en stjerne og anbefale dette.

Nå er det imidlertid den britiske sangstjerna Ellie Goulding (33) som får all oppmerksomhet for sin strenge og noe spesielle diett.

Lever på drikke i 40 timer

I et nylig intervju med The Mirror forteller nemlig «Love Me Like You Do»-sangeren at hun kan faste i opptil 40 timer.

- Jeg gjør det på en trygg måte ved å ha målbevisste næringsrike måltider dagen før og dagen etter. På dagen jeg faster, drikker jeg elektrolytter (mikronæringsstoffer som natrium, kalium, magnesium, kalsium journ. anm.) av høy kvalitet, og mye vann, pluss te og kaffe, sier 33-åringen, og fortsetter:

- Jeg bygde meg opp til 40-timers faste over tid, jeg startet med tolv.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer