Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Selda Ekiz:

Fått ny kjæreste

Den populære programlederen har delt flere bilder sammen med en ny mann i sosiale medier den siste tida.

NY KJÆRESTE:: Den populære NRK-programlederen Selda Ekiz har den siste tida lagt ut flere romantiske bilder på bildedelingstjenesten Instagram. Nå bekrefter hennes nye flamme at de to er kjærester. Foto: NRK
NY KJÆRESTE:: Den populære NRK-programlederen Selda Ekiz har den siste tida lagt ut flere romantiske bilder på bildedelingstjenesten Instagram. Nå bekrefter hennes nye flamme at de to er kjærester. Foto: NRK Vis mer

Den kjente programlederen og fysikeren Selda Ekiz (34) har i flere år ledet en rekke kjente NRK-programmer som «Newton», «Anno» og «Klassequizen» - og slik etablert seg som en populær TV-profil.

Tidligere i år var hun også aktuell med programmet «Alle mot 1» på NRK, sammen med Ole Rolfsrud (43).

34-åringen var i mange år kjæreste med den kjente komikeren og sangeren Gustav Nilsen (45) - men forholdet tok slutt etter åtte år i juli 2018. Da hadde det lenge versert rykter om at det gikk mot slutten for paret, som møttes for første gang for over ti år siden.

Nå smiler imidlertid lykken på ny for den populære programlederen. De siste månedene har Ekiz nemlig lagt ut en rekke innlegg på bildelingstjenesten Instagram, med bilder av en ny mann.

View this post on Instagram

What's cooler than being cool? 🍦❤️

A post shared by selda (@monlilli) on

Bekrefter forholdet

Mannen det er snakk om heter Alf Martin Kollen Evensen, og Ekiz har blant annet delt en rekke sommerbilder hvor de poserer sammen og smiler til kameraet.

- Tenk at han er så fin, selv med en gammel dame voksende ut av ansiktet sitt, har Ekiz skrevet under et bilde hun la ut av Kollen Evensen i slutten av juli.

Nå har Evensen valgt å bekrefte at han og Ekiz faktisk er kjærester. Det gjør han overfor VG torsdag formiddag.

- Ja, vi er sammen og er veldig forelsket, sier Evensen, som ikke ønsker å kommentere saken ytterligere.

Dagbladet har forsøkt å få en kommentar fra Selda Ekiz til denne saken, uten hell.

Brudd i 2018

34-åringen har også delt flere andre bilder der Kollen Evensen er med, blant annet fra det som ser ut som et bryllup. På bildene holder de rundt hverandre og ser absolutt ut til å trives i hverandres selskap.

LYKKEN SMILER: Den populære programlederen har fått seg kjæreste. Foto: Tore Skaar / Se og Hør
LYKKEN SMILER: Den populære programlederen har fått seg kjæreste. Foto: Tore Skaar / Se og Hør Vis mer

Selda Ekiz' nye romanse kommer som tidligere nevnt om lag halvannet år etter at det ble kjent at forholdet til Gustav Nilsen hadde tatt slutt etter åtte år som kjærester. Nilsen bekreftet den gang bruddet overfor Se og Hør.

- Vi har bestemt oss for å avslutte forholdet, men vi er fortsatt gode venner. Utover det har vi ingen kommentar, sa komikeren i juli 2018.

Da bruddnyheten kom, hadde det lenge versert en rekke rykter om et mulig brudd mellom Nilsen og Ekiz - etter at Ekiz hadde lagt ut et bilde på Instagram hvor hun hintet til at hun hadde blitt singel.

- Jævlig koselig å være singel på bryllup, var det som utløste rykteflommen den gang.

Får mange frierbrev

Nå har imidlertid Ekiz gått videre etter bruddet. Som en populær programleder har 34-åringen tidligere vært åpen om at hun har fått en rekke frierbrev de siste åra - til tross for at hun har hatt kjæreste.

EKSKJÆRESTER: Selda Ekiz var sammen med Gustav Nilsen frem til kjærligheten brast sommeren 2018. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
EKSKJÆRESTER: Selda Ekiz var sammen med Gustav Nilsen frem til kjærligheten brast sommeren 2018. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

- Jeg har fått frierbrev, men det tror jeg alle får. Jeg tror ikke jeg er den eneste som får mail fra folk som sier: «Jeg har sett deg på tv, skal vi ta en brus sammen?». Jeg tror du får henvendelser så lenge du er på tv, men jeg svarer ikke på noe, sa Ekiz til Se og Hør i 2012.

Før hun ble programleder for NRKs realitysuksess «Anno», ledet hun det populærvitenskapelige ungdomsprogrammet «Newton» på statskanalen.

IKKE SIKKER: Selda Ekiz sier til Dagbladet at hun tror hun holdt tidenes rareste takketale under «Gullruten» i 2013. Se også hvem hun sier «Åh, han er så fin», om. Video: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet Vis mer

I 2013 sikret nettopp denne jobben henne en Gullruten-pris for årets beste programleder. Tidligere har tv-profilen uttalt at hun ønsker seg barn, og at hun ikke vil være alene.

- Jeg begynner jo å bli gammel, og tenker at jeg bør sette i gang. Etter at jeg ble tante, ser jeg jo at det er fullt mulig å få en oppegående unge. Men jeg liker å jobbe mye.

- Det er vanskelig å prioritere et barn. Hva om man går glipp av en mulighet? Men sånn kan jeg ikke tenke i all evighet. Til slutt så sitter jeg der 60 år, alene og uten barn. Det vil jeg jo ikke.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!