Sania Smestad:

Fått svar fra legene

Etter sykehusinnleggelsen og en punktert lunge, har «Paradise Hotel»-profilen blitt utskrevet og omsider fått svar på prøvene.

HJEMME IGJEN: Realitydeltakeren er omsider hjemme etter å ha vært inn og ut av sykehus de siste ukene. Foto: Roy Darvik / TV3
HJEMME IGJEN: Realitydeltakeren er omsider hjemme etter å ha vært inn og ut av sykehus de siste ukene. Foto: Roy Darvik / TV3 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det har vært noen vonde og turbulente uker for «Paradise Hotel»-profilen Sania Smestad (24). I etterkant av deltakelsen i realityprogrammet opplevde hun å bli akutt syk, og har vært inn og ut av sykehuset som følge av pusteproblemer.

Forrige uke opplevde 24-åringen at den ene lungen hennes punkterte, da hun befant seg hjemme på permisjon fra sykehuset.

En punktert lunge en tilstand der luft har trengt inn mellom de to lagene av lungehinna, ifølge NHI. Det kan føre til at en eller begge lungene klapper sammen. Tilstanden kan være farlig, men prognosen er vanligvis god med rask behandling.

Ifølge realitydeltakeren oppsto tilstanden etter at det ble tatt en biopsi av den ene lungen for å finne ut av hva som var bakgrunnen for pusteproblemene.

Igjen opplevde hun å bli innlagt på Ahus, og etter røntgenundersøkelse av lungene, ble det besluttet å sette inn et dren. Ifølge Store medisinske leksikon er et dren et rør eller en slange som legges fra et hulorgan eller et dypt sår for at væske eller luft skal komme ut.

Fikk svar

Denne uka ble hun omsider utskrevet fra sykehuset, og befinner seg nå hjemme igjen. Overfor Dagbladet forklarer Smestad at legene endelig har funnet ut hva som var bakgrunnen for pusteproblemene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer