Feirer med Dom Perignon

Gourmetkokk Eyvind Hellstrøm ville unne seg en skikkelig champagne etter å ha fått prisen som beste mannlige programleder i Gullruten.

SKAL FIRE MED STIL: Eyvind Hellstrøm vant pris i kveld. Foto: Eirik Urke/Dagbladet
SKAL FIRE MED STIL: Eyvind Hellstrøm vant pris i kveld. Foto: Eirik Urke/DagbladetVis mer

|||BERGEN (Dagbladet): - Jeg forstår ikke hvor de andre har vært når jeg
vinner prisen etter å ha vært med på dette i bare seks måneder. Det har
kanskje blitt positivt mottatt at jeg har vært veldig direkte i stilen, har
tenkt at restaurantene skulle endres i positiv retning, sier Hellstrøm til
Dagbladet.

Han sier at det har vært ren terapi å komme tilbake til sin egen restaurant
Bagatelle i Oslo etter å ha jobbet med mindre ryddige restauranter i
programserien «Hellstrøm rydder opp».

- Der er alt på plass. Jeg vil aldri gi meg med restauranten for å bli
programleder på heltid, men dette var morsomt og overraskende. Nå må jeg
feire litt. Det må bli en skikkelig champagne, en Dom Perignon, sier han
med et godt smil om munnen, nesten som om smaken allerede har kommet inn i
smakscellene hans.

Han vant i skarp konkurranse med Thomas Numme, Petter W. B. Schjerven og
Hans Olav Brenner.