Slik feirer kjendisene påske:

Feirer med reise, godtenasking og hyttekos

Fjell eller by, skitur eller peiskos? Slik skal norske profiler slappe av i påsken.

HYGGE: Triana Iglesias, brødrene Ylvisåker og Ingrid Gjessing Linhave er blant nordmennene som skal bruke påsken på å slappe av, dog med vidt forskjellige tradisjoner. Foto: Dagbladet, NTB scanpix
HYGGE: Triana Iglesias, brødrene Ylvisåker og Ingrid Gjessing Linhave er blant nordmennene som skal bruke påsken på å slappe av, dog med vidt forskjellige tradisjoner. Foto: Dagbladet, NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Påskeferien er godt i gang for det norske folk, og i likhet med andre festligheter har de fleste nordmenn en klar formening om hvordan både ferien og feiringen bør utspille seg.

Vi har tatt en prat med et knippe norske kjendiser om nettopp deres påsketradisjoner, og flere kan avsløre at de både har store forventninger til hva som er i egget, og hvor det skal ferieres.

Gelatinfritt godteri

En som skal dele påskeferien sin mellom to land i Norden, er TV3-profil og tidligere glamourmodell Triana Iglesias (36). Hun forteller til Dagbladet at hun reiser til Finland etter noen dagers feiring i Oslo, for å være med forloveden Mikael Gabriel.

- Jeg skal slappe av, så det blir todelt ferie i år. Jeg har egentlig ingen påsketradisjoner, men jeg får fortsatt egg av mamma. Jeg er jo 36 år, så det er ingen selvfølge, sier hun og fortsetter:

- Hun har begynt å fylle det med gelatinfritt godteri, siden jeg ikke spiser kjøtt. Det synes jeg er veldig hyggelig, forteller hun.

Iglesias tror ikke det er noen særlig forskjell mellom norsk og finsk påske, og sier at den største forskjellen egentlig er at Finland er mye flatere enn Norge. Selv er hun ingen skientusiast.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer