Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Prins George

Feirer sju år

Prins George fyller sju år 22. juli. og det britiske kongehuset feirer med to nye bilder tatt av mora, hertuginne Kate.

BURSDAGSBARN: Prins George har bursdag. Foto: Duchess of Cambridge via AP
BURSDAGSBARN: Prins George har bursdag. Foto: Duchess of Cambridge via AP Vis mer

NEW YORK (Dagbladet): Bildene viser den unge prinsen smilende mot fotografen. Ifølge BBC er bildene trolig tatt i sommerhuset deres i Norfolk.

Kensington Place opplyser til den britiske kringkasteren at prins William og hertuginne Kate er «glade» for å dele bildene.

KOMMENDE MONARK: Stortbritannias prins George fyller sju år. Foto: The Duchess of Cambridge/Handout via REUTERS
KOMMENDE MONARK: Stortbritannias prins George fyller sju år. Foto: The Duchess of Cambridge/Handout via REUTERS Vis mer

På et av bildene er George ikledd en mørkegrønn poloskjorte. På det andre har han på seg en t-skjorte med kamuflasjemønster.

Prins George er oldebarnet til dronning Elizabeth og ligger an til å bli den 43. monarken i England siden Vilhelm Erobreren ble konge i 1066.

Kongehuset har også offentliggjort flere bilder av prinsen, lillesøsteren prinsesse Charlotte (5) og lillebroren prins Louis (2) under coronapandemien mens de applauderte helsearbeidere.

Prins George ble født 22. juli 2013 i London. Tidligere i år snakket prins William og hertuginne Kate om hvordan det var å ha hjemmeskole for barna under coronapandemien.

FRIVILLIG: Prins William avslører hvordan han og hertuginne Kate har bidratt under coronakrisen. Video: Kensington Royal Vis mer

- Barna har en utholdenhet, som jeg ikke fatter. Du setter opp et telt. Du tar ned et telt. Du lager mat. Baker. Du kommer til slutten av dagen, og de har hatt en herlig dag, men det er utrolig hvor mye du kan presse inn i en dag. Det er helt sikkert, sa hertuginne Kate til BBC.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!