GODT GIFT: Ekteparet Beckham giftet seg for første gang i 1999. I 2006 giftet de seg for andre gang, og de er fortsatt like forelsket. Foto: SCANPIX
GODT GIFT: Ekteparet Beckham giftet seg for første gang i 1999. I 2006 giftet de seg for andre gang, og de er fortsatt like forelsket. Foto: SCANPIXVis mer

Feiret med å hedre

Stjerneparet hyller hverandre etter 17 år som mann og kone.

(Dagbladet): For nøyaktig 17 år siden i dag ga David og Victoria Beckham hverandre sitt ja i en storslått seremoni på et slott i Irland.

Rørende meldinger

Tidligere fotballproff, David Beckham, markerer dagen ved å legge ut en rørende melding til sin kone på Instagram.

«Jeg var heldig som møtte en som har den samme driven og som ønsket det samme i livet. Vi har fire vakre barn, og jeg kunne ikke drømt om en bedre mor for dem. Gratulerer med bryllupsdagen, jeg elsker deg», skriver David Beckham under et bilde fra bryllupet.

Paret giftet seg på et slott i Irland i 1999. Siden da har de vært en av verdens heteste ektepar.

Flere ganger tidligere har paret erklært sin kjærlighet til hverandre på sosiale medier. Også kona, tidligere Spice Girl, Victoria Beckham, har lagt ut et bilde på bildedelingstjenesten for anledningen.

«Jeg føler meg så elsket og velsignet. Min beste venn, min store kjærlighet og den snilleste mannen jeg kjenner, som inspirerer meg hver eneste dag. Gratulerer med bryllupsdagen til den beste ektemannen og pappaen i verden», skriver fru Beckham under bildet.

Forelsket

Så forelsket er paret, at de ikke bare har giftet seg en gang, men to. I 2006 ga paret hverandre sitt ja for andre gang, og stadig ser de like forelsket ut.

Sammen har de fire barn, og på sosiale medier har familien millioner av følgere fra hele verden.

Den siste tiden har parets eldste sønn, Brooklyn Beckham (17), fått mye oppmerksomhet i mediene etter at det ble kjent at han datet Hollywood-stjernen Chloë Grace Moretz (19).

Suksesshistorie

Både Victoria og David hadde store karrierer før de traff hverandre. På slutten av 1990-tallet var Spice Girls noen av klodens heteste pop-kometer. Det var der den kvinnelige delen av Beckham-duoen slo gjennom.

Takket være hits som «Wannabe» og «Spice Up Your Life» ble jentene superstjerner av kosmisk kaliber.

Da hun gjestet en utstilling i London i mai, avslørte den tidligere popstjerna at mikrofonen hennes ofte ble slått av under opptredener.

- De pleide å slå av mikrofonen, og bare la de andre synge, sa hun da.

Selv om sang kanskje ikke var hennes kall her i livet, fant hun fort ut av mote var det hun ville. I dag er Victoria Beckham en suksessfull designer med butikker i flere land verden over.

David Beckham har på sin side gjort stor suksess som fotballspiller og modell. Fra 1995 til 2003 spilte han for Manchester United, før han endte opp hos Real Madrid. Han har også vært hos flere andre klubber.

I 2013 annonserte han imidlertid at han skulle legge opp sin profesjonelle fotballkarriere.

De siste åra har han gjort seg kjent som både modell og filmstjerne.

FORLOVET: Det britiske stjerneparet fikk massiv oppmerksomhet da det ble kjent at de var et par. Her viser Victoria Beckham (tidligere Adams) stolt fram forlovelsesringen i 1998. Foto: SCANPIX
FORLOVET: Det britiske stjerneparet fikk massiv oppmerksomhet da det ble kjent at de var et par. Her viser Victoria Beckham (tidligere Adams) stolt fram forlovelsesringen i 1998. Foto: SCANPIX Vis mer