Leo Ajkic:

Feiret pris med ny kjæreste

Leo Ajkic kom på Se og Hørs Kjendisgalla med ny kjæreste i kveld.

NY KJÆRESTE: Leo Ajkic stakk av med pris søndag kveld. Med seg på festen hadde han sin nye kjæreste. Foto: Andreas Fadum
NY KJÆRESTE: Leo Ajkic stakk av med pris søndag kveld. Med seg på festen hadde han sin nye kjæreste. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

GRAND HOTEL (Dagbladet): Under Se og Hørs kjendisgalla søndag kveld ankom Leo Ajkic (34) med ny kjæreste. Etter å ha vunnet pris for årets forbilde, en pris han for øvrig mottok med tårer på scenen, gikk tv-profilen ut for å mingle med andre gjester.

Da viste han også frem sin nye kjæreste, Chiku Msombeli. Overfor Dagbladet kunne paret bekrefte romansen.

- Ja, det stemmer at vi er sammen. Jeg vil helst ikke fortelle noe om hvor lenge vi har vært sammen eller hvor vi møttes, det blir litt for privat i kveld. Men ja, vi har funnet kjærligheten, sier en stolt Ajkic og lener seg mot sin utkårede.

- Jeg er veldig stolt av ham. Det er ikke hver dag kjæresten din får en sånn utmerkelse, sier Msombeli og kysser kjæresten.

Paret sier videre at de skal kose seg i kveld, og utelukker ikke at det blir noen glass med vin og hygge.

- Det er jo litt gøy å få lov til å ta del av denne verdenen. Det er ikke hver dag man får dratt på noe sånn, sier hun til Ajkic.

Dagbladet oppdaterer saken.

Vant pris

Det var en rørt og beæret Ajkic som i kveld kunne motta prisen fra scenen på Grand Hotel i kveld. Fra scenen sa han blant annet at selv han manglet forbilder som ung.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer